Conte çok istiyordu! F.Bahçe'nin kasasını dolduracak transfer

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jayden Oosterwolde'ye İtalyan devi Napoli talip oldu. Teknik direktörlük görevine Antonio Conte'yi getiren Çizme ekibinin yakın zamanda resmi girişimlere başlayabileceği belirtildi.

GİRİŞ 26.06.2024 17:50 GÜNCELLEME 26.06.2024 17:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de Jose Mourinho önderliğinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe için bir iddia gündeme geldi.

İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre; sarı-lacivertli takımda forma giyen Jayden Oosterwolde, Napoli'nin yeni teknik direktörü Antonio Conte'nin transfer listesine
girdi.

Haberin devamında sol bek veya stoper olarak oynayabilen Oosterwolde'nin fiziksel gücüyle Conte'nin beğenisini kazandığı öne sürülürken Napoli'nin de yakın zamanda transfer görüşmeleri için harekete geçeceği aktarıldı.



FENERBAHÇE 30 MİLYON EURO TALEP EDİYOR


Sarı-lacivertlilerin Parma'dan transfer ettiği Oosterwolde için masaya oturulması durumunda Çizme ekibinden 30 milyon Euro gibi bir bonservis talebinde bulunacağı ileri sürüldü.

Napoli ile iyi ilişkilere sahip olan Fenerbahçe yönetiminin kasasını bu transferle doldurup Mourinho'nun istediği oyuncuların transferine kaynak oluşturmak istediği de gelen haberler arasında.

Geçtiğimiz sezon takımı ile tüm kulvarlarda 43 maça çıkan Hollandalı futbolcu, rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • doğrucu dayı 3 ay önce Şikayet Et
    dalga mı geçiyorsunuz 30m mu. sat sat sat 10m edecek oyuncuya 30m verirlerse sat sat sat
    Cevapla
  • şorelay 3 ay önce Şikayet Et
    30 az 45 olmalı
    Cevapla
  • ..... 3 ay önce Şikayet Et
    napoli'de bir arkadaşım var kulüpte muhasebe işleriyle uğraşıyor. sanırım anlaşılmış napoli ile. onun dediği rakama göre 24 milyon euro + 3 milyon bonus + sonraki satıştan yüzde 10 ile anlaşılmış.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 ay önce Şikayet Et
    İkinci Satıştan pay alınacak şekilde 30 milyona neden olmasın
    Cevapla
  • Adalı 3 ay önce Şikayet Et
    Hemen verin. 10 verirlerse uçak bileti de bizden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle