Eski hakem Kasımpaşa'nın penaltısını yorumladı!

Kasımpaşa'nın 3-0 geriden gelip Galatasaray'la 3-3 berabere kaldığı maçta kazandığı penaltı tartışma konusu oldu.

Eski hakem Kasımpaşa'nın penaltısını yorumladı!
Eski hakem Kasımpaşa'nın penaltısını yorumladı!
GİRİŞ 29.09.2024 00:13 GÜNCELLEME 29.09.2024 00:19
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa'yla 3-3 berabere kaldı. 

Karşılaşma 3-1 Galatasaray üstünlüğüyle devam ederken Jakobs'un ceza sahasında topa elle müdahale etmesi sonucu Kasımpaşalı oyuncular penaltı itirazında bulundu. 

Pozisyonu VAR'da izleyen hakem Oğuzhan Çakır, penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Hajradinovic, ağları havalandırdı ve skoru 3-2'ye taşıdı. 

Fırat Aydınus: Penaltı kararı doğru

Eski hakem ve yorumcu Fırat Aydınus, Kasımpaşa'nın kazandığı penaltı pozisyonunu yorumladı. Aydınus söz konusu pozisyon için "Kasımpaşa’nın kazandığı penaltıda Jakobs rakibinin farkında ve kolunu doğal konumda tutmayarak bir risk alıyor, devamında top koluna temas ettigi için verilen penaltı kararı doğru." yorumunda bulundu. 

Deniz Ateş Bitnel: VAR müdahalesi doğru 

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel ise Kasımpaşa'nın penaltı kazandığı pozisyon için sosyal medya hesabından "Kasımpaşa lehine VAR müdahalesi ile verilen penaltı kararında oyuncu hücum oyuncusunu görüp hamlesini ona göre yapıyor sol kolunu açarak risk alıyor! Bu kol genişlemiş olarak yorumlanır VAR müdahalesi doğru. Penaltı kararı doğru" paylaşımını yaptı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • katibb 1 saat önce Şikayet Et
    anlaşıldı sezon bu satılmışlar ile devam ke...
    Cevapla
  • Özgür 1 saat önce Şikayet Et
    Futbol kuralı olarak evet doğru penaltı. Ancak ben şu el olaylarındaki penaltıların yüzde 90 ının çok ağır olduğunu düşünüyorum. Çünkü futbolcu o ellerini mücadele ederken bir tarafına sokamaz. Bu el penaltı kuralının değişmesi gerekiyor bence. Sadece bu maç İçin söylemiyorum. Bana açıkçası ucuz geliyor
    Cevapla
  • Hamido 1 saat önce Şikayet Et
    Tartişilmasi bile hata net penalti
    Cevapla
  • Gonyalı 1 saat önce Şikayet Et
    asımpaşa'nın ayrıca başka bir penaltısı da güme gitti...Var kararı ile iptal edilen penaltı'da net penaltıydı..Hakem yüzünden 3 puanı kaçıran kasımpaşaspor oldu.. Galatasaray yine kollandı..
    Cevapla
  • Gonyalı 1 saat önce Şikayet Et
    Net penaltı ..Tartışmaya dahi kapalı.. Penaltı gibi penaltı..Var hakemini tebrik ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle