Dursun Özbek'ten, TFF'ye erken seçim çağrısı! Ali Koç detayı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği Toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu. Özbek, seçimin Haziran ayı içinde yapılması gerektiğini ifade ederken Ali Koç ile bu meseleyi konuşacaklarını söyledi.

GİRİŞ 16.04.2024 16:53 GÜNCELLEME 16.04.2024 18:18
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Gündemlerinin Kulüpler Birliği olarak Federasyon'un aldığı seçim kararı olduğunu bildiren Dursun Özbek, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Büyükekşi erken seçimi yapacağını söylemişti. Bunun üzerine imza kampanyasının bize göre gerekliliği kalmadığını düşünüyoruz. 18 Temmuz tarihi uygun mudur değil midir bu ayrı bir şey. Bize göre de seçimin daha erken tarihte yapılması esastır. Seçimin Haziran ayında yapılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.

SEÇİM İÇİN HAZİRAN AYINI İŞARET ETTİ

Sarı-Kırmızılı takımın başkanı, konu için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme niyetinin bulunduğunu dile getirerek "Uzlaşmanın sonuç vereceğini düşünüyorum. Uzlaşmanın sonuç vermesini denemek gereklidir. Bu seçimin öne çekilip Haziran ayında yapılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Büyükekşi ile görüşerek de ikna etme çabasındayım. Galatasaray'ın görüşü, Kulüpler Birliği'ndeki bütünlüğü bozmamak. Delegeler itibariyle imza verenler olacak vermeyenler olacak. Bu bölünmeyi gerektirir. Biz de birlikteliğimizi devam ettirmemiz için bu bölünmenin önüne geçelim diyoruz." ifadelerini kullandı.

"ALİ KOÇ'LA KONUŞACAĞIZ"

Dursun Özbek konuşmasını, "Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'la bugün konuşacağız. Adaylar konusunda henüz telaffuz edilen bir isim yok." sözleriyle tamamladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • hakan 1 hafta önce Şikayet Et
    Tff başkanı olupta eleştirilmeyen yerden yere vurulmayan biri hiç oldu mu? Tabiki hayır. Demekki problem takımlarda.
    Cevapla
  • cumhur 1 hafta önce Şikayet Et
    ne oldu Özbek önce 18 temmuz olsun diyordun kulubler birliği imza toplayınca haziran diyorsun kalbinde hile yoksa mayısın ilk haftası olsun . ilginçtir Trabzon'da 18 temmuz olsun diyordu bu kadar sövmelerine rağmen. neymiş TFF Gs ve Trabzon üçlüsü FB nin aleyhine herseyde birlesebiliyorlar
    Cevapla
  • AhmetMehmetAliVeli 1 hafta önce Şikayet Et
    kulüpler birliği imza toplamadı, ilk imzaya açıldığında 9 takım imzalamadı, pendikspor çekimser kaldı. TFF, GS, Trabzon anlaşsa GS niye haziran olmalı desin
    Cevapla
  • ümit 1 hafta önce Şikayet Et
    Özbek istifa etsin her yeri karştırıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Federasyon başkanini da dişardan getirin
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Tff yi temelli ali koç ile beraber yönetin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle