Diyarbakırlı ustanın evi gündem oldu! Icardi bile paylaştı

Diyarbakır’da dış cephe giydirme işiyle uğraşan Galatasaray taraftarı Mehdi Keskinkılıç (36) evinin dış cephesini sarı-kırmızı renklere boyayarak orta bölümüne ‘M. Icardi’ yazdı.

GİRİŞ 06.04.2024 18:16 GÜNCELLEME 06.04.2024 19:01
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Kırsal Tokluca Mahallesi’nde yaşayan dış cephe giydirme ustası ve fanatik Galatasaray taraftarı Mehdi Keskinkılıç, evinin dış cephesini sarı-kırmızı renklere boyadı.



Bununla da yetinmeyen Keskinkılıç, dış cephenin orta bölümüne de hayranı olduğu Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin ismini ve takımın logosunu işledi.



Evin son hali sosyal medyada yayınlandı. Kısa sürede birçok paylaşım alan görüntüleri izleyen yıldız futbolcu Icardi, İnstagram hesabından görüntüleri sarı, kırmızı kalp ve aslan emojisiyle paylaştı. Paylaşım kısa sürede birçok beğeni aldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 57
  • Ziyaretci 1 ay önce Şikayet Et
    Keşke çocuklarına namaz ogretsen
    Cevapla
  • O s m a n K A Y A 1 ay önce Şikayet Et
    icardi ye düşen, köyün bakımsız sokaklarını düzene sokmak.
    Cevapla
  • kantaroğlu 1 ay önce Şikayet Et
    keşke bu adamın kalbinde en az bu kadar Allah sevgisi olsaydı devletine düşman olmazdı bu kadar hizmet veren bir hükümet varken gidip de PKK'ya oy vermezdi
    Cevapla
  • Kenan 1 ay önce Şikayet Et
    Nerden biliyosun sen adamin icinde Allah sevgisi olmadigini bi bitmediniz dusun artik dinin yakasindan kendinizi Allah yerine koymaktan herseyi dine baglamaktan vazgeçin
    Cevapla
  • mmed 1 ay önce Şikayet Et
    gs nin renklerine hayran bunlar bilen bilir
    Cevapla
  • Eymir 1 ay önce Şikayet Et
    Hadi oradan
    Cevapla
  • Ali baba 1 ay önce Şikayet Et
    Ne olacak öyle durur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle