Galatasaray'dan Erden Timur açıklaması

Galatasaray Spor Kulübü, başkanvekili Erden Timur hakkında sosyal medyada paylaşılan iddialar nedeniyle hukuki süreç başlattıklarını duyurdu.

Galatasaray'dan Erden Timur açıklaması
Galatasaray'dan Erden Timur açıklaması
GİRİŞ 05.04.2024 20:24 GÜNCELLEME 05.04.2024 20:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray Spor Kulübü, başkanvekili Erden Timur hakkında sosyal medyada paylaşılan iddialar nedeniyle hukuki süreç başlattıklarını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray Spor Kulübü Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur;

Birtakım terör örgütlerinin geçmişte yaptığı uygulamaları anımsatır şekilde, alt liglerde geçen ilgisiz bir YouTube görüntüsünü ses kaydına çevirip, sosyal medya hesabından paylaşarak Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekilimiz Erden Timur hakkında suç teşkil eden paylaşımlarda bulunan başta Ahmet Ercanlar olmak üzere, yayılmasına katkı sağlayan tüm şahıslar hakkında gerekli suç duyurusunda bulunarak, tazminat davaları açacaktır. Bu tarz paylaşımlarda bulunan kişilere ve bunları azmettirenlere hiçbir tolerans gösterilmecek ve hukuki süreçler sonuna kadar takip edilecektir."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • Ömer 1 ay önce Şikayet Et
    Erden Timur Ali Koç'un aklını aldı her çamuru atarlar normaldir
    Cevapla
  • kerem 1 ay önce Şikayet Et
    fazla kasmayın ali kaçar
    Cevapla
  • Saplafener 1 ay önce Şikayet Et
    Ne ses kaydı hepsini ağzı jle söylüyor ama burası Türkiye burda siyasilerin dediği oluyor onlar galatasaray trabzon diyor
    Cevapla
  • Yürüüüü 1 ay önce Şikayet Et
    Cürmün kadar yer yakarsınız KOSKOCA ANAYASA MAHKEME KARARINA RAĞMEN FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ NE HÂLÂ ÇAMUR ATANLAR ADAELET DEN BAHSEDECEK KADAR YÜZSÜZ OMURGASIZ.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Bu sene medya olsun hakem olsun tff olsun hangi takımın yanında olduğu belli verilen cezalar da onu gösteriyor bir futbolcuya sadece resim üzerinden ceza veriyor ama adam uçan tekme atıyor yerde yatan savunmasız etkisiz hale getirilmiş birine tekme tokat vuruyor ceza yok oynamayan futbolcuya bir maç ceza ne güzel değil mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle