Portekiz basını duyurdu! İşte Galatasaray'ın Rafa Silva teklifi

Galatasaray'ın gelecek sezon Mertens'in yerine düşündüğü Portekizli yıldız Rafa Silva için yaptığı teklif ortaya çıktı. Portekiz basınına göre sarı-kırmızılı takım tecrübeli isme 3 yıllık sözleşme teklif etti.

Portekiz basını duyurdu! İşte Galatasaray'ın Rafa Silva teklifi
Portekiz basını duyurdu! İşte Galatasaray'ın Rafa Silva teklifi
GİRİŞ 24.03.2024 22:25 GÜNCELLEME 24.03.2024 22:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Portekiz devi Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Rafa Silva için yaptığı teklif ortaya çıktı.

Portekiz basınından Record'da yer alan habere göre; Galatasaray, Benfica ile sözleşmesi bitecek Rafa Silva'ya 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği ve her bir yıl için de 3.5 milyon Euro'luk maaş önerdiği ileri sürüldü.

Galatasaraylı yöneticiler ile pazarlığın sürdüğü belirtilen haberde, sarı kırmızılıların Mertens'in durumunun belirsizliğini koruması ve gelecek sene Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek bu transferi tamamlamak istediği aktarıldı.



KARİYER SEZONUNU YAŞIYOR


2016'dan bu yana Benfica'da oynayan Portekizli futbolcu, Bu sezon 44 maçta sahaya çıktı ve 18 gol, 14 asistle dikkat çeken bir performansa imza attı.

Kariyer sezonunu geçiren 30 yaşındaki yıldız, Benfica formasıyla toplamda ise 318 karşılaşmada 90 gol, 78 asistlik katkı sağladı.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Barış 1 ay önce Şikayet Et
    Gencleri alin gencleri
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Parasını gs versin.devlet kurumları sponsor olmasın.
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 ay önce Şikayet Et
    Almaz bunu GS bu bir taktik Fener atlar buna hemen
    Cevapla