Fenerbahçe'den açıklama: Biz onlara büyük geliriz, bizi yiyemezler

TFF'nin Süper Kupa maçını 7 Nisan'da oynatma kararıyla ilgili, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci'den flaş açıklama geldi.

Fenerbahçe'den açıklama: Biz onlara büyük geliriz, bizi yiyemezler
Fenerbahçe'den açıklama: Biz onlara büyük geliriz, bizi yiyemezler
GİRİŞ 23.03.2024 16:42 GÜNCELLEME 23.03.2024 16:42
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, TFF'nin Süper Kupa maçını 7 Nisan'da oynatma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'na konuşan Ketenci, Yunanistan Futbol Federasyonunun Avrupa'da yer alan PAOK ve Panathinaikos arasında 14 Nisan'da oynanacak maçı rövanşlar öncesine denk geldiği için ertelediğini hatırlatarak, "Yunanistan Futbol Federasyonu'nun ülke futbolu için ve takımlarının başarısı için aldığı kararları gördük. TFF'yle 'Siz ülke futbolu için ve bizim için bir şey yapacak mısınız?' diye görüşmelerimiz oldu. Bir şey yapmayacaklarını hissettik ve beklentiye girmedik. Fakat Trabzon'da yaşananlarda sonra yaptığımız bir telefon görüşmesinde bizzat TFF Başkanından gelen öneri ve maç planlama ekiplerini bize yönlendirmesi ile mutabık kalınan tarih rakibimize bildirilmiştir. Yine TFF tarafından bize gelen bir telefon ile 'Siz de rakibinizle bir görüşme yaparsanız iyi olur.' diye görüş verdiler." ifadelerini kullandı.

"BİZ BU SAMİMİYETSİZLİĞİ DEFALARCA GÖRDÜK"

Rakipleri Galatasaray'ın bir yöneticisiyle görüştüğünü vurgulayan Ketenci, şunları kaydetti:

"Galatasaraylı bir yöneticiyle görüştüm. Başkanları ile görüşüp bana geri döndü. TFF'den yazılı bir şey geldiğinde pazartesi günü toplantılarında değerlendireceklerini söylediler. TFF yazıyı gönderdiğinde ise 'Biz bütün planlarımızı 7 Nisan'a göre yaptık' diye yazılı cevap verdiler. Hiç şaşırmadık .Biz bu samimiyetsizliği defalarca gördük. Bir basın toplantısında "Süper kupa için karar mekanizması TFF'dir' diyen de sonrasında maç 7 Nisan'da diyen de yazı gelsin pazartesi toplantıda değerlendiririz diyen de aynı kişidir. Bari pazartesi toplantınızı yapıp öyle cevap verip lafınızı yemeseydiniz."

"BİZ ONLARA BÜYÜK GELİRİZ, BİZİ YİYEMEZLER"

Ahmet Ketenci, Galatasaray cephesinden sürekli farklı açıklamalar geldiğini söyleyerek, "Birisi bir açıklama yapıyor, karar verici TFF diyor. Diğeri oradan topa giriyor ortam kötü bu ortamda ötelesek iyi olur siz bize bir tarih verin hemen değerlendirelim diyor. Sonrası malum işte... Neyse bizim açımızdan durum net 'Hazırladıkları bir kurtlar sofrası var. Bizi yemeye çalışıyorlar ama kusura bakmasınlar, biz onlara büyük geliriz, bizi yiyemezler!" şeklinde konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • Alex de Souza 1 ay önce Şikayet Et
    Ağlak FB ve şike deyince akla gelen....
    Cevapla
  • avcı 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiyede bir linç girişimi yaşandı ama olay başka yerlere çekilip tartışılıyor.İnanılır gibi değil. Fenerli futbolcuların UEFA ya şikayet etmesi gerekir.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu kuşlar artık futbol severlerin midesini bulandırdı içine ettiniz futbol lun bu Aliş geldiğinden beri futbol da her gün sorun çık git istifa et bi selamete erelim ya
    Cevapla
  • Murad 1 ay önce Şikayet Et
    zamanında g.sarayin Avrupadaki maçlarında sizler ertlettmediniz be neyi konuşuyorsun
    Cevapla
  • Sarı-lacivert 1 ay önce Şikayet Et
    ne kadar gereksiz bir guruhsunuz Allah ıslah etsin sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle