Dünyaca ünlü isim Galatasaray'la masaya oturdu!

Adı bir süredir Galatasaray'la anılan Christian Eriksen, verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Öte yandan Christian Eriksen'in Galatasaray ile görüşme halinde olduğu belirtiliyor.

GİRİŞ 20.03.2024 11:03 GÜNCELLEME 20.03.2024 11:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Manchester United forması giyen Christian Eriksen'in Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilmişti. Deneyimli futbolcu, İngiliz ekibindeki durumuna dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Tipsbladet'e konuşan Christian Eriksen, düzenli forma giyemediği için mutsuz olduğunu açıkladı. Eriksen şöyle konuştu:

"Erik ten Hag ile durumdan elbette mutsuz olduğumu, mümkün olduğunca çok oynamak istediğimi konuştum. Seçtiği takımın bu olduğunu ve Kobbie'nin iyi gittiğini, orta sahanın geri kalanının da iyi gittiğini, dolayısıyla yer için rekabet olduğunu, üst düzey bir kulüpte oynuyorsanız bunun beklenen bir şey olduğunu söyledi."

Düzenli forma giyebileceği bir takımda oynamak istediğini belirten tecrübeli yıldız, yaz transfer döneminde takımdan ayrılabileceğini ima etti.

Eriksen, "Elbette uzun vadede endişelenebilirsiniz çünkü mümkün olduğunca çok oynamak istiyorum. Yedek kulübesinde oturmak istemezsiniz. Benim böyle bir yaklaşımım yok." ifadelerini kullandı.



GALATASARAY İLE GÖRÜŞME HALİNDE

Öte yandan Christian Eriksen'in adı bir süredir Galatasaray ile anılıyor. The Sun'da yer alan haberde Galatasaray'ın Danimarkalı orta saha ile geçtiğimiz ay görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.

Yine haberde Galatasaray'ın yanı sıra eski takımı Brentford'un da Christian Eriksen'in bir diğer seçenek olarak önünde durduğu vurgulandı.

Bu sezon tüm kulvarlarda 21 maça çıkıp 1127 dakika süre alan Eriksen 1 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Yykk 1 ay önce Şikayet Et
    Bunu alan son sahibi olur. bu oyuncu para ile alınıyorsa safi zarar. Artık kaliteli oyuncu diye son döneminde futbolcu almak yerine parasını bastırıp genç futbolcu alma dönemine girmessek boşa taraftarin parasını harcayan kulüplerden başka bir şey olmayacak. Gelsin taraftardan paralar. Oyuncu anlaşması 3 gösterilen 5 aradaki kişilerin hesabına .bizde treni seyretmeye devam.
    Cevapla
  • flu 1 ay önce Şikayet Et
    Gaylatasaray dünyaca ünlü futbolcu Halil umut Meler i transfer edecekmis
    Cevapla
  • Galatasaray 1 ay önce Şikayet Et
    Fener se tff ye kim gelirse, mhk ya kim gelirse, varsa kim gelirse
    Cevapla
  • EneS 1 ay önce Şikayet Et
    Trabzon'da kaosa sebep olan ve sana maçı bedavadan hibe edene laf ediyorsun ya işte o da sizde ki eksikliktir
    Cevapla
  • 38Kayseri 1 ay önce Şikayet Et
    Fazla uzağa gitme son yaptığınız maçın hakem performansını anlat. Anlatmaya başlamadan gözlüğünü çıkar.
    Cevapla
  • Erdal 1 ay önce Şikayet Et
    Bu Okan buruk iyice kafayı yedi
    Cevapla
  • Kutahyali 1 ay önce Şikayet Et
    Teofilo GEKAS da gündemde olabilir oldukça başarılı bir golcü idi.
    Cevapla
  • babür 1 ay önce Şikayet Et
    Gördük kimin arkasında kimlerin olduğunu.son dakikalarda kazandığınız penaltılar ve faulden attığınız golleri görünce.yağız hırsız misali
    Cevapla
  • 38Kayseri 1 ay önce Şikayet Et
    Mağdur politikası ile ilerliyorlar. Mağdurum da Mağdurum. Devre arası açıklama yayınlama yo Türk futboluna kazandıran Takım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle