Okan Buruk'tan kimseye taviz yok!

Karagümrük maçında kendisine tepki gösteren Oliveira'yı kadro dışı bırakıp herkese mesaj veren Okan Buruk, eksiklere rağmen "Benim gözümde tam kadroyuz" diyerek takımına da güven aşıladı.

Okan Buruk'tan kimseye taviz yok!
Okan Buruk'tan kimseye taviz yok!
GİRİŞ 05.03.2024 12:11 GÜNCELLEME 05.03.2024 12:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir haftada Avrupa ve Türkiye Kupası'na veda eden G.Saray krize izin vermedi ve Beşiktaş'ı deplasmanda 9 yıl sonra yenerek şampiyonluk havasına girdi.

İşte sarı-kırmızılılara derbi zaferini getiren hamleler:

1-Kupadaki Karagümrük yenilgisinde oyundan çıkartılan ilk isim olmasına tepki gösteren Sergio Oliveira'ya taviz verilmedi ve kadro dışı bırakıldı. Oliveira, cumartesi günü Florya'da düzenlenen yemeğe de çağrılmadı, takıma disiplin konusunda net mesaj verildi.

2-Erden Timur'un Florya'da restoranda organize ettiği motivasyon yemeğinde Okan Buruk konuşma yaptı. "Artık toparlanın! Takım içinde sorun çıkaran oyuncu istemiyorum. Şampiyonluğa gidiyoruz'' diyen Buruk, takımı sert uyarısıyla silkeledi.

3-Aurier, Ziyech, Zaha ve Abdülkerim sakatlıkları nedeniyle derbide yoktu. Bu eksiklere rağmen Okan Buruk maç öncesinde "Benim gözümde bugün tam kadroyuz'' diyerek oyuncularına güvendiğini gösterdi.

4-Beşiktaş karşısında golü erken bulan Galatasaray akıllı oynadı, savunmada hata yapmadı, ligde galibiyet serisini 9 maça çıkardı ve Dolmabahçe'den lider ayrılarak psikolojik üstünlüğü ele geçirdi. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Kaloriferci smail senin ayakkabılarını taşır okan hoca
    Cevapla
  • pamir 1 ay önce Şikayet Et
    okan ,hakemleri kampa al,daha belli etmeden fgs den yana karar alsınlar
    Cevapla
  • ilker 1 ay önce Şikayet Et
    hakemleri bile kadro dışı bırakıyor. helal olsun
    Cevapla
  • Sabotay 1 ay önce Şikayet Et
    Tedavi şart rüzgarın sesinden penaltı çalınan takımın başkalarını suçlaması dünyada benzeri ve teşhisi olmayan bir hastalık
    Cevapla