Görüntüleri olay olmuştu! Galatasaray'dan Icardi açıklaması

Galatasaray yöneticisi Can Natan, Ankaragücü ile oynadıkları lig maçında yaptığı iddia edilen hareket ile gündem olan Mauro Icardi'nin görüntülerine dair açıklamalarda bulundu

Görüntüleri olay olmuştu! Galatasaray'dan Icardi açıklaması
Görüntüleri olay olmuştu! Galatasaray'dan Icardi açıklaması
GİRİŞ 22.02.2024 09:48 GÜNCELLEME 22.02.2024 10:25
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin Ankaragücü maçında tribünlere yaptığı iddia edilen hareketle ilgili Galatasaray cephesinden yeni bir açıklama geldi.

Galatasaray Kulübü Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Can Natan, Mauro Icardi'nin söz konusu görüntüsüyle ilgili konuştu.

"SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Tuzağa düşmeyeceklerini belirten Natan, "Konsantrasyonumuzu ve dikkatimizi dağıtmaya çalışıyorlar. Prag maçı oynayacağız. Bunu düşünüyoruz. Söz konusu görüntüleri inceliyoruz. Paylaşım yapan ve manipülasyon yapan hesaplarla ilgili gerekirse savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Biz saha içine odaklanmış durumdayız. Bu gereksiz tartışma ile bizi meşgul etmek istiyorlar" ifadelerini kullandı.



NELER YAŞANDI?

Galatasaray'ın Süper Lig'de Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0 yendiği maçın ardından rakip taraftarlar tarafından kendisine yabancı madde atılan Icardi'nin tribünlere provoke edecek şekilde edep dışı harekette bulunduğu iddia edildi.

Icardi'nin el hareketi yaptığı iddia edilen ve tribünden çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

ANKARAGÜCÜ, TFF'YE BAŞVURU KARARI ALDI

MKE Ankaragücü, Galatasaray karşılaşmasında Mauro Icardi'nin tribünlere yönelik yaptığı hareket nedeniyle TFF'ye ve gerekli kurullarına başvuru yapacaklarını açıkladı.

MKE Ankaragücü'nden yapılan açıklamada, "18.02.2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü -Galatasaray A.Ş. müsabakasında, Galatasaray profesyonel futbolcusu Mauro Icardi'nin tribünlerimize doğru yapmış olduğu sportmenlik dışı hareket ile ilgili olarak, gerekli disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF ilgili kurullarına başvuru yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Tamamen provakasyon. Amaç Ikardiye ceza aldırmak.Adamin ne sarı kartı var ne de kırmızı aldı.Böyle centilmen bir forvet az bulunur.
    Cevapla
  • Salih Kuru 2 ay önce Şikayet Et
    Görüntüler teknik olarak incelenecektir lakin dikkatli bakınca sanki bir oynama var gibi geldi bana.. İcardinin el rengi çim yapısı gibi ayrıntılarda bir anormallik mi oluyor bana mı öyle geldi bilemedim.. Ayrıca yorumcu arkadaşın birisine katılıyorum ; önce küfür etmeden izlemeyi öğrenmek gerek.. Bacak kadar çocuklar sokakta küfürleşiyor ki taraftar çok daha beter..
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    aynen kuçcuklar rizede kaleci tarık gibi
    Cevapla
  • Bozkurt 2 ay önce Şikayet Et
    Taraftar her türlü naneyi yiyebilir.Bütün galiz küfürleri kaba hareketleri yapmasında sakınca yok demek ki!!! bu kafayla bu millet bir yer gidemez zatende insan olarak gidilmiyor. Ceza verilse verilmese ne önce taraftar kendine ceza versin.
    Cevapla
  • D O Ğ R U S U 2 ay önce Şikayet Et
    Ya niye Icardiye yoğunlaşıp hedef saptırıyorsunuz. Maçın baş aktörü kazimcancık, ona yoğunlaşın. Tazem 45 dakikada bitirdi işi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle