Mauro Icardi, UEFA Avrupa Ligi'nde 2 ödüle aday gösterildi

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Sparta Prag maçında sergilediği performansla UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu ödülü için aday gösterildi. Icardi'nin attığı gol de haftanın golüne aday listesinde yer aldı.

Mauro Icardi, UEFA Avrupa Ligi'nde 2 ödüle aday gösterildi
Mauro Icardi, UEFA Avrupa Ligi'nde 2 ödüle aday gösterildi
GİRİŞ 16.02.2024 14:29 GÜNCELLEME 16.02.2024 14:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda ilk maçlar tamamlanırken, haftanın oyuncusu adayları da belli oldu. Galatasaray'ın sahasında Çekya ekibi Sparta Prag ile oynadığı maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergileyerek galibiyetin mimarlarından olan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, adaylar arasında yer aldı.

Icardi dışında Milan'dan Ruben Loftus-Cheek, Karabağ'dan Abdellah Zoubir ve Benfica'dan da Angel Di Maria aday gösterildi.

30 yaşındaki futbolcunun Sparta Prag'a attığı gol de haftanın golüne de aday gösterildi. Listede ayrıca Milan'dan Rafael Leao, Sparta Prag'dan Preciado ve Shakhtar Donetsk'ten de Eguinaldo bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Memik Zencirci 2 ay önce Şikayet Et
    Yanıyorsun
    Cevapla
  • bekir 2 ay önce Şikayet Et
    icardi çok gol kaçırıyor maaşının hakkını veremiyor bence
    Cevapla
  • ZaZa 2 ay önce Şikayet Et
    Maaşının hakkını fazlasıyla alıyor adam. Bedelini de adamı ayağından sakatlayanlar, yüzüne yumruk atanlar, direğe itenler, hakkını yiyenler öder inşallah.
    Cevapla