Dursun Özbek'ten adaylık açıklaması! Görevine devam edecek mi?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gelecek seçimde başkanlığa aday olup olmayacağı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 11.02.2024 14:16 GÜNCELLEME 11.02.2024 16:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önemli açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, başkan adaylığıyla ilgili de konuştu.

Beyaz Tv'ye konuşan Dursun Özbek, "Paralimpik akademi çok önemli. Her toplumda olduğu gibi özürlü vatandaşlarımız var. Onların da bu sportif aktivitelere katılması için büyük çaba sarf ediyoruz. Galatasaray ile daha büyük kitleye yayılıyor. Galatasaray bu konuda da öncülük yapacak. Yeni yerleşkemizde bu konularla ilgili yeni yatırımlarımız olacak. Konuyu toplumsal bir konu olarak görüyoruz. Her şey Galatasaray ile olunca daha güzel oluyor" dedi.

"Başkan olacağım kültürü bizde yok"

2022 Haziran seçimlerine giderken başkanlık konusuna açıklık getirdiklerini ifade eden Başkan Özbek, "Amatör sporlar için fonlar yaratacağız dedik. Mevcut projeler yürüyor. Yakında müjdeyi vereceğiz. Bir fon kuruyoruz, bu fonda para sabit kimse dokunamayacak. Bu fonlar geldiğinde her branşa yatırım yapılacak ve daha başarılı bir süreç başlayacak. Sürdürülebilir bir başarıya destek verecek olan bir proje bunu yakında açıklayacağız. Mayıs 2024'e giderken bir seçim var. Ben başkan olacağım kültürü bizde yok. Camia başarılı görürse sizi tekrar davet eder. Tercihi yapacak camiamızdır. Bu saygıya binaen hiçbir Galatasaraylının bunu dile getirmesi doğru değil. Biz hizmet etmeye geldik Galatasaray'a. Seçim dönemine giderken bunu fazla konuşmak istemiyoruz. Sportif başarı için 3-4 aylık çetin bir yol var. Şampiyonluk için uğraşıyoruz. Toplumda olduğu gibi özürlü vatandaşlarımız var. Onların da bu sportif aktivitelere katılması için büyük çaba sarf ediyoruz. Galatasaray ile daha büyük kitleye yayılıyor. Galatasaray bu konuda da öncülük yapacak. Yeni yerleşkemizde bu konularla ilgili yeni yatırımlarımız olacak. Konuyu toplumsal bir konu olarak görüyoruz. Her şey Galatasaray ile olunca daha güzel oluyor" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Ankaralı 2 ay önce Şikayet Et
    hakemler ile arası iyi bence de devam etsin. GS faydası bu yönden çok, yoksa GS sıkıntı yaşar.
    Cevapla
  • ZaZa 2 ay önce Şikayet Et
    Evet bugün gördük hakemlerle kim iyi, kim kollanıyor sıkıntı yaşamasın diye
    Cevapla
  • yusuf 2 ay önce Şikayet Et
    aynen devam başkan
    Cevapla
  • Arsa Para 2 ay önce Şikayet Et
    Devam edecek.
    Cevapla
  • Ver 2 ay önce Şikayet Et
    İstanbulda gsye 500 dönüm arazi verilmiş iddiası doğru mu?
    Cevapla
  • Anti kuş 2 ay önce Şikayet Et
    Kim Ali Koç'mu vermiş.
    Cevapla
  • fırıldakali 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın ikinci dönemi çok farklı, çok geliştirdi kendini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle