İtalya'dan Galatasaraylıları üzecek iddia!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi için dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı. Icardi'nin İtalya'ya dönmek istediği ve maaşında yarı yarıya fedakarlık yapmaya hazır olduğu belirtildi.

GİRİŞ 05.02.2024 13:47 GÜNCELLEME 05.02.2024 13:56
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mauro Icardi'nin yeni sezon öncesi bonservisi alınmıştı. Ara transfer döneminde adı transfer söylentilerine karışan Mauro Icardi için İtalyanlardan çarpıcı bir haber geçildi.

"İNTER'E DÖNMEK İSTİYOR"

Calciomercato'nun aktardığı habere göre; Mauro Icardi ve ailesi İtalya'ya dönmek istiyor. Arjantinli yıldızın hedefindeki takımın ise Inter olduğu belirtildi.

Kış transfer döneminde Mauro Icardi'nin birçok üst düzey takıma teklif edildiği ancak oyuncunun Galatasaray'da kaldığı vurgulandı.

"MAAŞINI YARIYA DÜŞÜRMEYE HAZIR"

Yine haberde Icardi'nin sezon sonu için de Inter'e kapıları açık bıraktığı ve 10 milyon euroluk maaşının 5 milyon euroya düşürmeye hazır olduğu kaydedildi. Inter'in ise Arjantinli yıldızla ilgili herhangi bir tasarrufunun bulunmadığı dile getirildi.

Bu sezon tüm kulvarlarda 31 maça çıkan Icardi 18 gol, 7 asistlik istatistik yakaladı.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 35
  • Selim 2 ay önce Şikayet Et
    İcardi bizim kıymetlimiz fakat kimse GS'den büyük değildir. İsteyen gidebilir. Bu Formayı Hagiler Drogbalar giymiş saygıda kusur etmemiş...
    Cevapla
  • Reis 2 ay önce Şikayet Et
    Gs de FB için aynısnı söylüyor.
    Cevapla
  • DARK 2 ay önce Şikayet Et
    GS nın TFF ve MHK var iken icardi falan ihtiyacı yok. Hatta hiç bir oyuncuya ihtiyacı yok. Sahaya 11 krampon koysa hakem orta noktayı gene gösterir.
    Cevapla
  • Galatasaraylı 2 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray ile ilgili haberleri en çok fenerliler okuyor yorumları kötü de olsa Galatasarayla ilgileniyorlar, sebep iyi futbol olsa gerek.
    Cevapla
  • gerçekler 2 ay önce Şikayet Et
    fbden bahsediyorsun fenerasyon dediğini yapıyor
    Cevapla
  • Nordsdjeland 2 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara fbliler dolmuş
    Cevapla
  • Ttt 2 ay önce Şikayet Et
    Kim alır bunu ya adam beleşten para kazanıyor istediği gibi izin yapıyor. Buna tek bizim ülkemizde para yedirirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle