Lazio, Galatasaray'ın teklifini reddetti!

Sol bek transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Lazio'da kiralık olarak forma giyen Luca Pellegrini için teklif yaptığı iddia edildi.

Lazio, Galatasaray'ın teklifini reddetti!
Lazio, Galatasaray'ın teklifini reddetti!
GİRİŞ 04.02.2024 18:59 GÜNCELLEME 04.02.2024 18:59

Angelino ile yollarını ayırdıktan sonra sol bek arayışlarını hızlandıran Galatasaray'ın, Lazio'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Juventus'ta bulunan Luca Pellegrini'yi gündemine aldığı ileri sürüldü.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; sarı kırmızılılar, Pellegrini'yi kadrosuna katmak için teklif götürdü.

Ancak Lazio Başkanı Claudio Lotito, 24 yaşındaki futbolcuyu bırakmayı düşünmediklerini belirterek sarı kırmızılı takımın bu talebini geri çevirdi.

İtalyan sol bek, geçtiğimiz yaz Juventus'tan Lazio'ya 2 yıllığına kiralık gönderilmişti. Lazio ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Pellegrini'nin mukavelesinde şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Luca Pellegrini'nin Juventus'taki sözleşmesi ise 2026 yılında sona erecek.

Bu sezon 18 maça çıkan Pellegrini, 682 dakika sahada kalırken takımına 1 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.