Dursun Özbek'ten transfer müjdesi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Transfer konusu için bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Yoğun bir çalışma var. Galatasaray için en iyi transferleri yapmanın peşindeyiz." dedi.

Dursun Özbek'ten transfer müjdesi!
Dursun Özbek'ten transfer müjdesi!
GİRİŞ 31.01.2024 19:56 GÜNCELLEME 31.01.2024 19:56
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer gündemi üzerine açıklamalarda bulundu. 

Transferde son durumu aktaran Galatasaray Başkanı; "Transfer konusunda konuşmak gerekirse bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Galatasaray için en iyi transferleri yapmanın peşindeyiz." açıklamasında bulundu. 

Dursun Özbek açıklamalarının devamında; "Taraftarlardan rica ediyorum. Hiçbir oyuncumuzu sahadaki performansına bağlı olarak eleştirmeyelim. Kerem büyük emek veriyor. Bu emeğe de saygı duyulmasını istiyorum." dedi.

Bayern Münih'e transfer olan oyuncuları hakkında konuşan Özbek; "Sacha Boey'in satışının mimarları var. Bu oyuncuyu Galatasaray'a kazandıran Burak Elmas dönemi, Fatih Hoca dönemi. Okan Hoca döneminde performansı arttı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bayern Münih gibi bir kulübe gitti. Erden Bey'le beraber sabahlara kadar çalıştık. İlmek ilmek dokunmuş bir transfer oldu. Galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum." sözlerini sarf etti. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • Sada 3 ay önce Şikayet Et
    Dursun,Erden ve Okanın hesap vermesi gerek.Yaz transferlerinde gs büyük zarara ugratildi.65 milyon euro gelir bile işleri düzeltmedi.
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar beklemek istediğin değil ancak takım bulamayan oyuncuyu transfer etmek demektir.
    Cevapla
  • son osmanlı 3 ay önce Şikayet Et
    gelen parayı çar çur etmeyinde
    Cevapla
  • Abdullah 3 ay önce Şikayet Et
    Riyad fiyaskosu, istifa
    Cevapla
  • Galatasaraylı 3 ay önce Şikayet Et
    Transfere çar çur etmeyin parayı, Bankalar Birliğinden çıkmak için kullanın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle