Okan Buruk'tan milli yıldıza transfer telefonu!

Ocak ayında takviye yapacaklarını söyleyen Okan Buruk, sol bek transferi için harekete geçti. Tecrübeli çalıştırıcı, Rıdvan Yılmaz'ı telefonla aradı.

Okan Buruk'tan milli yıldıza transfer telefonu!
Okan Buruk'tan milli yıldıza transfer telefonu!
GİRİŞ 26.01.2024 11:30 GÜNCELLEME 26.01.2024 11:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar taraftarı önünde rakibini 3-1 mağlup ederek zirve yarışında iddiasını sürdürdü.

Ocak transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Okan Buruk karşılaşma sonrası Sacha Boey ve gelecek isimler hakkında konuştu.

"SOL BEK İSTİYORUZ"

Transfer hakkında konuşan Okan Buruk, "Sol bek transferi yapmak istiyoruz, Angelino ayrılacak gibi görünüyor. Sacha Boey'in ayrılmasından yana değilim. Önemli bir rakam gelirse, bunu başkan ve yönetim kurulu değerlendirir. Kararlarına saygı duyacağız. Ayrılık olursa, yerine birini isteyeceğiz. Sacha Boey'in durumu net değil. Uzun zamandır ilgilenen kulüpler var. Birçok oyuncumuza ilgi var. Son kararı yönetim verecek." ifadelerini kullandı.

Transferde önceliğini sol bek hattına veren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Birçok isimle görüşmelerini sürdüren yönetim Rıdvan Yılmaz transferi için harekete geçti.

Angelino'ya vedaya hazırlanan Aslan'ın sol bek listesinde ilk sırada Rıdvan Yılmaz yer alıyor. Yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Okan Buruk milli sol bek oyuncusuna onay verdi.

OKAN BURUK GÖRÜŞTÜ

Okan Buruk ile telefonda görüşen ve kiralık olarak sarı-kırmızılı takıma gelmeye olumlu yaklaşan Rıdvan, sözleşmeye opsiyon maddesi koyulmasını istemiyor.

İskoçya'da 16 maça çıkan Rıdvan Yılmaz, 2 gol katkısı sağladı. Milli oyuncunun Rangers kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Rıdvan'ın güncel piyasa değeri ise 4.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • brave heart 3 ay önce Şikayet Et
    misafir senin o dediğin fenerbahçe için geçerli
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Aldığınız zaman hemen nasıl yere atarsın kendini faul almak için diye eğitin bide bizim iyi transferlerimiz var mhk tff hakemler diyin
    Cevapla
  • nitekim 3 ay önce Şikayet Et
    kerem demirbay yada berkan kutlu sol bek oynamaya alıştırsın kendini artık zaten birşey oynadıkları yok bir işe yarasınlar barış alper hucum oyuncusu olduğu halde orada oynadı da bunlar niye oynamasın o pozisyonda riera bile sol bek oynadı ya vakti zamanında her sorun transferler çözmeye kalkarsan iflas edersin. sağbek de barış alper oynasın transfere gerek yok. he boey gibi adamları al
    Cevapla
  • Galatasaraylı 3 ay önce Şikayet Et
    Vizyonumuz Rıdvan Yılmaz ise hedef lig ikinciliğidir, gelirse ikincilik garanti gibi.
    Cevapla
  • alip 3 ay önce Şikayet Et
    koşun fenerliler bizden önce davranın hade bakam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle