Okan Buruk'tan flaş sözler! "Oynamaması bizi etkiliyor"

Galatasaray, teknik direktörü Okan Buruk, İstanbulspor maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Sacha Boey'nin oyunda olmamasının kendilerini etkilediğini söyledi.

Okan Buruk'tan flaş sözler! "Oynamaması bizi etkiliyor"
Okan Buruk'tan flaş sözler! "Oynamaması bizi etkiliyor"
GİRİŞ 25.01.2024 22:50 GÜNCELLEME 25.01.2024 22:54
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında sahasında İstanbulspor'u geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup etti.

Zirve yarışında Fenerbahçe'nin ensesinde olan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, alınan galibiyeti değerlendirdi.

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Kafamızı karıştıran rakibin 5'li savunma ile başlaması oldu. Oyun içinde Ndao zaman zaman hemen öne, hem kanada çıktı. İlk yarı kafa karışıklığı ile geçti. 1-0'dan sonra acele kararlar verdik. İkinci yarıya başlarken değişiklikler yaptık. Mauro Icardi'nin oyuna girmesinden sonra daha fazla orta düşündük."

"Sacha Boey'in oynamaması bizi etkiliyor. Abdülkerim'in sakatlığı var. Sergio henüz dönmedi."

"Rekorları birlikte kırıyoruz. Takıma taraftarın verdiği büyük destek var. İç sahada 14 maç kazandık. Daha çok başarılar, kupalar istiyoruz. Daha iyisini yapmamız gerekiyor. Transferin son haftasında eksiklerimizi kapatabilirsek, özellikle savunmada... Bu bizim için daha iyi olacak."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • ergnbngl 3 ay önce Şikayet Et
    Bir tane hakkınızda olumlu şeyler yazan yok!demekki haramlık benliğinize işlemiş haram puanlarla nereye kadar?maçınızı izleyenlerde sizi izlemiyor hakem nerde ne yapacak diye izliyor emin ol
    Cevapla
  • ergnbngl 3 ay önce Şikayet Et
    Dün akşam bütün Türkiye şahit oldu bir maç bir takımdan alınıp diğer takıma verildiğine!Yapında bukadar bariz yapmayın hadi golü vermedin torreranın nasıl ittiğini görmüyonmu bahattin bide utanmadan gidip bakıyosun
    Cevapla
  • MASK 3 ay önce Şikayet Et
    Zaten kafanın karışık olduğunu biliyoruz artı boş da olduğunu biliyoruz. O takımda sana saygı duyan tete zaha torera Berkan hariç kaç kişi var seni takan hiç yok ama transfere gelince kafa karışıklığı kalmaz yeni tete endombeleler alırsın
    Cevapla
  • Çizmeli Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Kerem i pamuklara sarmamız gerekiyor . Oyuna karekter koyan ender fulbolculardan yabancı olsa yıllık 10 milyon avro para verip göklere çıkarırdık . Barış Alper de hakettiği değeri görmüyor kanaatindeyim .
    Cevapla
  • hakan 3 ay önce Şikayet Et
    merak etme okan, eksiklerinizi hakemler tamamlıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle