Galatasaray'a sürpriz Brezilyalı! İşte Okan Buruk'un istediği sol bek

Sol bek transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'ın Luan Candido ismini işaret ettiği öne sürüldü.

Galatasaray'a sürpriz Brezilyalı! İşte Okan Buruk'un istediği sol bek
Galatasaray'a sürpriz Brezilyalı! İşte Okan Buruk'un istediği sol bek
GİRİŞ 25.01.2024 09:30 GÜNCELLEME 25.01.2024 09:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Devre arası dönemde sol beke transfer yapmayı öncelikli hedef olarak belirleyen Galatasaray'da çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'ın, bu mevki için aradığı ismi ise Brezilya'da buldu.

Angelino'nun Roma ile anlaşmak üzere olduğu ve bu gelişmeden sonra kontenjanı boşaltma fırsatı yakalayan Aslan'ın harekete geçtiği belirlendi. Takvim'in haberine göre; Birçok ismi inceleyen Galatasaray, Bragantino forması giyen Luan Candido'yu gündemine aldı.

OPSİYONLU KİRALAMA PLANI

2019 yaz döneminde Leipzig'e transfer olan ancak; patlama yapamayan ve 2 yıl sonra 1.5 milyon Euro'ya Bragantino'ya satılan futbolcunun sözleşmesi 2026'da bitecek.

Sarı-Kırmızılılar, sol açık ve ön liberoda da oynayabilen Candido'yu, zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor. 22 yaşındaki Candido da kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor.

LUAN CANDIDO KİMDİR?

Luan Candido, 2 Şubat 2001'de Brezilya'nın Uba kentinde dünyaya geldi. Futbola Palmeiras altyapısında başladı.

2019 yazında 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Leipzig'e transfer oldu. Ocak 2020'de Bragantino'ya kiralandı ve 2022 Ocak'ta ise 1.5 milyon Euro'ya bonservisi alındı. 22 yaşındaki sol bekin Brezilya ekibiyle Aralık 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Gs'li 3 ay önce Şikayet Et
    Tete'yi sol bekte bir deneyin
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bitmeyen transfer haberleri
    Cevapla