Rıdvan Yılmaz transferinde sona doğru!

Sol beke takviye yapmak için şartlarını zorlayan Galatasaray, Rıdvan Yılmaz transferinde büyük aşama kaydetti.

Rıdvan Yılmaz transferinde sona doğru!
Rıdvan Yılmaz transferinde sona doğru!
GİRİŞ 24.01.2024 15:02 GÜNCELLEME 24.01.2024 15:02
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kanayan yarası olan sol bekte iki sezondur dikiş tutturamayan Galatasaray, Rıdvan Yılmaz transferinde mutlu sona yaklaşıyor... Sezona Angelino ile başlasa da İspanyol yıldızın performansından memnun kalmayan sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki sol bekin kendisine takım bulmasını bekliyor.

Bu bölgeye gelişmelere göre iki transfer de yapabilecek olan Galatasaray'ın ilk tercihi ise Rıdvan Yılmaz... EURO 2024'te mutlaka yer almak isteyen milli futbolcu da sezon sonuna kadar hiçbir maçı kaçırmayacağı bir kulüpte oynamaya sıcak bakarken Galatasaray ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

RANGERS 6 MİLYON EURO İSTEDİ

Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'a 4 milyon Euro'nun yanı sıra bir miktar bonus da ödeyen Rangers, milli futbolcu için bonservis bedelini 6 milyon Euro olarak belirlemişti. Sarı-kırmızılılar belli bir maç sayısı oynama formüllü satın alma opsiyonlu teklif yaparken iki kulübün arasındaki rakamların da kapanmak üzere olduğu öğrenildi.

Galatasaraylı yetkililer, Okan Buruk'un ısrarcı olduğu milli futbolcu için Rangers'la kısa süre içerisinde el sıkışmayı ve Rıdvan'ı kısa süre içerisinde İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Diğer yandan Torino, Roma ve Marsilya'dan ilgi bulunan Angelino'yla da yolların kısa süre içerisinde ayrılması bekleniyor. Angelino'nun ayrılığına göre sol beke bir takviye daha yapılma ihtimali de masada bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • Ngdas 3 ay önce Şikayet Et
    Koskoca gs den bir sol bek çıkmıyor Rıdvan iyidir bizim çocuklar
    Cevapla
  • net 3 ay önce Şikayet Et
    hata olur fiziksiz adam almayın angelino transferi gibi olur bakınız solbekde hep fizik gücü yüksek hucum oyuncumuz bile daha iyi oynuyor fizik güç önemli defansta asla kısa boylu adam alınmaz
    Cevapla
  • sakaryalı 3 ay önce Şikayet Et
    Milli maçta yarım devrede kaç asist yaptığını hatırlamıyonuz heralde top ayağına yakışıyor bu çocuğun
    Cevapla
  • Cemal Serbest 3 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı Olsun Her iki Taraf İçin.Sol bek Transferi Elzemdi Bizim için.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Çöp bu . Adam akilli birini getirin . Yeter ulan .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle