Dursun Özbek'ten TFF'ye sert sözler! "Şampiyonluk emeklilik ikramiyesi..."

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında sert açıklamalarda bulundu. Özbek, yapılan hakem hatalarına dikkat çekerek TFF'ye "Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir." dedi.

Dursun Özbek'ten TFF'ye sert sözler! "Şampiyonluk emeklilik ikramiyesi..."
Dursun Özbek'ten TFF'ye sert sözler! "Şampiyonluk emeklilik ikramiyesi..."
GİRİŞ 16.01.2024 11:27 GÜNCELLEME 16.01.2024 11:51
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Yünsa ile yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalarda bulundu.

İmza töreninde hakem hatalarının bu şekilde devam edemeyeceğine vurgu yapan Özbek, "Galatasaray organize bir kötülükle karşı karşıya. Gerektiğinde herkese anladığı dilden konuşmasını bilirim. Haksızlığı hak kabul edenler, yıllardır devam eden başarısızlıklarının sonuna geldiler. Buradan TFF ve MHK'ye sesleniyorum. Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Bırakın sene sonunda sessiz sedasız kenarlarına çekilsinler." ifadelerini kullandı.

İşte Dursun Özbek'in öne çıkan açıklamaları:

"Bizim kıblemiz belli. Günlük gelişmelere, esen rüzgara göre yelken açmayız. Biz haktan ve adaletten yanayız. Şimdi ne değişti? Bu sorunun (Ali Koç'un canlı yayın daveti) muhatabı Fenerbahçe Başkanı. Bir gün 'Masaya oturmam" diyorsun, bir gün 'Yayına çıkalım' diyorsun. Cevabı sayın başkanın vermesi daha doğru olacak."

"Kirli oyunlar sonuçsuz kalacaktır"

"Ligin ilk gününden itibaren standart dışı uygulamalarla karşı karşıyayız. Galatasaray'a karşı uygulamaların standartı yok, bu çok net. Kayserispor maçında bu zirveye çıktı. Golümüzün iptal edilmesiyle zirveye çıktı. Galatasaray'ın kenetlenmesiyle bu tip kirli oyunlar sonuçsuz kalacaktır. Geçen sene bunu başardık. Bu sene daha tedbirli davranıyorlar. İlk haftadan itibaren Galatasaray'ı durdurmaya çalışıyorlar. Bunların başarılı olacağını düşünmüyorum. Tek yapmamız gereken birliktelik. Camiamız da bu kenetlenmeyi göstermektedir. Bu kenetlenme sadece sportif başarılar için değil, finansal yapıyı düzeltmek için gereklidir."

"Bizi yıpratmaya çalışıyorlar"

"Algı yapmaya çalışıyorlar, bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Galatasaray olarak finansal sorunumuz yok. Aralık sonu itibariyle sporcu maaşları, prim, transfer ücretlerinde günü gelen ödemelerde sorun yaşamadık. Hepsini tek tek ödedik. Bu son derece net. İsteyen kulüpten ve TFF'den bunun böyle olduğunu öğrenebilir, bizden bilgi isteyebilir. Neden böyle bir şeye tenezzül ediyorlar? Bu anlamda tek konuşulan kulüp Galatasaray. Ligde 20 kulüp var. Bu algılarla Galatasaray'ı yıpratmaya çalışıyorlar. Biz bunlara pabuç bırakmayız. Bir gün bile ödemelerin gecikmesine izin vermeyiz."

Transfer olacak mı?


"Takımdaki eksikleri biliyoruz. Bu eksikleri tamamlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Biraz sabrederseniz, kısa sürede sizleri bilgilendireceğiz. Arkadaşlarım çalışmalarına devam ediyor."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 122
  • Veli bey 3 ay önce Şikayet Et
    mhk de toplantı yapın mhk fb gs olarak hakemler arada alehinize kararlar versin ki bariz belli olmasın hakemlerin taraflı oldugunu, bakıyorsun okan da ismail de penaltıya alışmış hermaç hakem penaltı vermediği zaman tavır alıyorlar hakemler mhk alehine demeçler vs vs.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Dursun efendi, tff birak takimla ilgilen. Takim suan futbol oynamiyor
    Cevapla
  • Komedi 3 ay önce Şikayet Et
    Son 10 yılda 5 defa gs şampiyon olmuş.Yani TFF ve hakemler desteğiyle gs şampiyonlukları kazanmış.En çok ağlayan da gs.
    Cevapla
  • Cemooooo 3 ay önce Şikayet Et
    Her maçta beleş penatılar verildi size başkan o zaman niye çıkıp konuşmadın . Ucu size biraz dokununca hemen feryat figan açıklamalar yapıyorsunuz . Bence erden Timur tehdit ettiği zaman daha etkili oluyor onu konuşturun . Yazıklar olsun Türk futboluna Galatasaray zarar veren başka bir kulüp yok bu ülkede
    Cevapla
  • Mesut 3 ay önce Şikayet Et
    Daha 1 ay önce bu tff yi biz seçtik, şimdi şikayet etmek çok saçma olur diye savunuyordun. Bir haftadır sürekli tff ye saldırıyorsun... adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle