İtalya'dan sürpriz takas iddiası! Yeni kaleciye karşılık Abdülkerim Bardakcı

Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı için İtalya Serie A ekibi Atalanta devreye girdi.

İtalya'dan sürpriz takas iddiası! Yeni kaleciye karşılık Abdülkerim Bardakcı
İtalya'dan sürpriz takas iddiası! Yeni kaleciye karşılık Abdülkerim Bardakcı
GİRİŞ 10.01.2024 18:37 GÜNCELLEME 10.01.2024 18:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın birçok kulübünün radarına giren Abdülkerim Bardakcı'nın talipleri artıyor.

MİLAN KISA SÜRE İÇİNDE TEKLİF YAPACAK

Daha önce çıkan haberlerde İtalya Serie A devi Milan'ın Abdülkerim Bardakcı için ciddi şekilde ilgilendiği belirtilmişti. Kırmızı-siyahlıların teknik direktörü Stefano Pioli'nin Abdülkerim Bardakcı'yı çok beğendiği ve milli futbolcuyu kadrosunda görmek istediği aktarılmıştı. Uzun zamandır 29 yaşındaki defans oyuncusunu takip eden Milan kulübü yetkilileri, son oynanan Konyaspor maçında da milli futbolcuyu canlı izledi. İtalyan devinin milli futbolcu için sarı-kırmızılılara teklif götürmek için hazırlık yaptığı ve kısa bir süre içerisinde Galatasaray'ın kapısını çalacağı gelen haberler arasında.

İTALYA'DAN BİR TALİP DAHA

Gösterdiği performansla Avrupa takımlarına kendini gösteren savunma oyuncusuna başka bir İtalya takmı daha talip oldu. Tutto Atalanta'nın haberine göre, Serie A ekibi Atalanta, başarılı defans oyuncusunu renklerine bağlamak için düğmeye bastı.

GALATASARAY'DAN KALECİ HAMLESİ

Haberin detayında ise, Atalanta'dan ayrılmak isteyen kaleci Juan Musso için Galatasaray'ın devreye girebileceğini ve bu tranfserde rol oynayabileceği yazıldı. Haberde ayrıca, Fernando Muslera'nın sözleşmesinin sezon sonu sona ereceği belirtilirken, Arjantinli file bekçisinin transferi daha mümkün olacağı aktarıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Neden 3 ay önce Şikayet Et
    Abdülkerim jubilleyi yapsın burada. Kaleye de adam aramayın gunay yeter.
    Cevapla
  • fenerlisiniz 3 ay önce Şikayet Et
    at atabildiğin kadar sıyırın bakalım
    Cevapla
  • Kerem 3 ay önce Şikayet Et
    Konyaspor da iken daha başarılı idi ama üç büyütülmüşler geçince şişirildi
    Cevapla
  • Ercişli 3 ay önce Şikayet Et
    Tez satın elinizde kalır.. enkaz
    Cevapla
  • yalı çoçuğu ali 3 ay önce Şikayet Et
    eski milli takımın hocası kunzun beğenmeyip oynatmadığı abdülkerim çok bilmiş bir futbol ulamasının söylediği gibi sen o kadar edermisin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle