Galatasaray'dan, Lazio'ya satın alma opisyonlu kiralama teklifi!

Galatasaray'da devre arası takımdan ayrılması beklenen Hakim Ziyech'in yerine Lazio'dan Gustav Isaksen'in kadroya katılması planlanıyor.

GİRİŞ 04.01.2024 10:11 GÜNCELLEME 04.01.2024 11:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Faslı yıldız Hakim Ziyech'in takımdan ayrılması durumunda Lazio'nun 22 yaşındaki Danimarkalı yıldızı Gustav Isaksen ile temasa geçecek. Sarı-Kırmızılı Yönetim, Hakim Ziyech'in resmi olarak takımdan ayrılması durumunda Danimarkalı yıldız için girişimlerini hızlandıracak.

8 MİLYON EURO OPSİYON

Galatasaray Yönetimi'nin birkaç gün içinde İtalyan ekibinin kurmaylarıyla masaya oturması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Okan Buruk'un da bu transferi çok istediği ve bu yüzden çalışmaların daha da hızlanacağı öğrenildi.

Galatasaray Yönetimi'nin Lazio'ya kiralama teklifi yapacağı ve satın alma opsiyonu için de 8 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi. Geçtiğimiz yaz ayında Lazio'ya transfer olan genç yıldızın takımdan ayrılması gündemde.

GUSTAV ISAKSEN KİMDİR?

Bu sezon 20 karşılaşmada forma giyen Isaksen, 1 gol atarken 2 de asiste imza attı. Midtjylland'tan Lazio'ya 12 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Isaksen, Danimarka Milli Takımı alt yaş gruplarında 47 kez forma giydi. Çabukluğuyla dikkat çeken genç yeteneğin Lazio ile olan sözleşmesi 2028 yılında sona eriyor.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Cimbombom 3 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi futbolcu, alabilirsek çok iyi işler yapar, genç, hızlı, zeki ve teknik.
    Cevapla
  • gsli 3 ay önce Şikayet Et
    gidenin yerine illa biri mi gelecek? sol bek alınca koy barışı orada oynasın zaten elde zaha tete kerem var biraz içeride çare bul hoca battı kulüp sayende.
    Cevapla