Dünyaca ünlü ismi Galatasaray'a önerdiler!

Bonservisi PSG'de olan ve kiralık olarak forma giydiği Roma ile yollarını ayırmaya hazırlanan Renato Sanches'in Galatasaray'a önerildiği ileri sürüldü.

Dünyaca ünlü ismi Galatasaray'a önerdiler!
Dünyaca ünlü ismi Galatasaray'a önerdiler!
GİRİŞ 31.12.2023 18:29 GÜNCELLEME 31.12.2023 18:29
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Roma'nın sezon başında Paris Saint Germain'den (PSG) kiralık olarak kadrosuna kattığı Renato Sanches'in, ocak ayında İtalyan takımından ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi.

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, performansından memnun kalmadığı Sanches'e, ligde sadece 5 maç forma şansı vermişti. Serie A takımı, Portekizli futbolcunun 11 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayı da düşünmüyor.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Renato Sanches, ocak ayında PSG'ye geri dönecek ancak orta saha oyuncusu, Fransız takımının çalıştırıcısı Luis Enrique'nin de kadro planlamasında yer almıyor.



Schira, PSG'den tekrar gönderilmesi beklenen 26 yaşındaki oyuncunun, Galatasaray'a önerildiğini iddia etti.

Fransız takımıyla 2027'ya kadar sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcu, bu sezon Roma formasıyla 5'i Serie A, 4'ü Avrupa Ligi olmak üzere toplam 9 maça çıktı ve 1 gol atarken, asist yapamadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 21
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Bu sene yapılan transfer çöp bu saatten sonra bir futbolcu boştaysa oda çöp olur kim elindeki iyi topçuyu bırakır akıllı olun
    Cevapla
  • M.BŞRN 4 ay önce Şikayet Et
    Berkan Kutlu , Yunus Akgün , Leo Dubois i kiralıktan geri alıp Zaha, Ziyech ,Ndombele yi gönderip birde solbek alabilirsek başka transfere gerek yok
    Cevapla
  • nitekim 4 ay önce Şikayet Et
    hayalimdeki futbolcu müthiş olur sakat olmasa alamayız zaten sabredeceğiz gelecek sezon iiçin şimdiden alınmalı gelecek sezona hazır olsun yeter
    Cevapla
  • Sssss 4 ay önce Şikayet Et
    Allah korusun
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 4 ay önce Şikayet Et
    İşe yarasa kapıya koymazdı iyice,m artıkçı olduk
    Cevapla
  • ALPEREN 24 4 ay önce Şikayet Et
    icardiyi besleyecek aynı zamanda defans kilidini açacak bir 10 numara ve arkasına 8 numara alınsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle