Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Galatasaray harekete geçti

Roma'nın deneyimli sol beki Leonardo Spinazzola, Galatasaray'ın radarında. Leonardo Spinazzola, Galatasaray'ın yanı sıra Suudi Arabistan ekiplerinin de kıskacında.

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Galatasaray harekete geçti
Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Galatasaray harekete geçti
GİRİŞ 31.12.2023 11:22 GÜNCELLEME 31.12.2023 11:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ocak ayının transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın İtalyan yıldızı radarına aldığı belirtildi. Galatasaray'ın gündemindeki ismin Leonardo Spinazzola olduğu öne sürüldü.

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Galatasaray, Leonardo Spinazzola için dün harekete geçti.

Sarı-Kırmızılıların deneyimli futbolcu ile yakından ilgilendiği ancak Spinazzola'nın tek talibinin Galatasaray olmadığı vurgulandı.

30 yaşındaki futbolcunun Suudi Arabistan ekiplerinden iki teklif aldığı aktarıldı. Yine haberde Spinazzola'nın peşinde olan Suudi ekiplerinden birinin Al-Shabab olduğu bilgisi geçildi.

Bu sezon Serie A'da 13 maça çıkan tecrübeli sol bek 1 gol, 2 asistlik skor katkısı verdi. Leonardo Spinazzola'nın Roma ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ekpssci 4 ay önce Şikayet Et
    Arda turan sandım ilk bakışta
    Cevapla
  • Vatandas 4 ay önce Şikayet Et
    Ispanyol.oyuncular turkiyede iyi oyuncuda olsa havadanmidir neden.turkiyeye geldimi iyi oynaysmiyorlar.cok ornegi var.halil dervisoglu turkiyenin en iyi transferi bence
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Bu adam sakatlık geçirdikten sonra eski günlerine geri dönemedi yanlış transfer olur yapan kimse zerre futbol bolgisi yoktur
    Cevapla
  • Efe 4 ay önce Şikayet Et
    Avrupa liginde yarı finale çıkarsak barış Alper mi oynayacak
    Cevapla