Galatasaray, PSG'li yıldızın peşinde! Menajeriyle görüşmeler başladı

Ndombele'yi göndermeye hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, PSG'den Carlos Soler'i gündemine aldı. İspanyol oyuncu ve menajeriyle görüşmelerin başladığı bildirildi.

GİRİŞ 30.12.2023 12:19 GÜNCELLEME 30.12.2023 12:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı.

Teknik direktör Okan Buruk, Tottenham'dan kiralık olarak kadroya dahil edilen Tanguy Ndombele'nin performansından memnun değil. Ndombele'nin gönderilmesi için görüşmeler şimdiden başladı. Buruk'un talebiyle yeni bir oyuncu transfer edilmesi için kollar sıvandı.

OPSİYONLU KİRALAMA FORMULÜ

Arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın transfer listesine giren ilk isim Carlos Soler... 26 yaşındaki İspanyol oyuncu, PSG forması giyiyor ve Okan Buruk'un onayını almış durumda... Galatasaray yönetimi, Carlos Soler transferi için PSG ile temasa geçmeye hazırlanıyor. Satın alma opsiyonu ile kiralanması planlanıyor.



SOLER TAM BİR JOKER

Carlos Soler, birçok mevkide oynayabilen çok yönlü bir oyuncu. Sol bek, sağ bek, ön libero, merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor. Bu sezon 14 maçta forma giyen Soler, 1 gol ve 2 asistle katkı sağladı. Oyuncunun çok yönlü oyun tarzıyla Okan Buruk'un takımına önemli bir katkı yapması hedefleniyor. 

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Ne dersem o 9 ay önce Şikayet Et
    İspanyol oyunculardan bu zamana kadar hep zarar edildi. Riera bile yetersiizdi
    Cevapla
  • doğruya doğru 9 ay önce Şikayet Et
    İspanyoldan bize hayır gelmiyor kaç defa denendi yani niye ispanyol
    Cevapla
  • Ne dersem o 9 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum. İspangol oyunculardan hayır çıkmaz. Fransız yada portekizden yada güney amerika taraflarından. Riera bile yetersizdi
    Cevapla
  • T.ş 9 ay önce Şikayet Et
    Riera da ispanyoldu geyet iyiydi
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Işiniz gücünüz ortalığı birbirine karıştırmak ne gerek vardı Atatürk resimli tişört ile çıkmaya giyiyor san Türkiye de giy birde ne işiniz var Sudi Arabistan da Türkiye de statium mu kalmadı bunun arkasında büyük bir provakasyon var seçimler öncesi Atatürk tartışması çıkarmak için çalışıyorlar
    Cevapla
  • enkaz02 9 ay önce Şikayet Et
    Kayyum atanması lazim artık bu iki kulübe
    Cevapla
  • Arif 9 ay önce Şikayet Et
    Sabit bir yeri yoksa tutmuyor. Almayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle