Guardiola'yı çıldırtan soru! "İsrail'e, Gazze'ye bakın"
Manchester City Menajeri Pep Guardiola, basın toplantısında, Tuchel ile ilgili sorulan milliyet sorusuna sinirlendi ve İsrail - Gazze örneğini gösterdi.
Premier Lig'in 8. haftasında Manchester City, Wolves'a konuk olacak. Molineux Stadyumu'nda 20 Ekim Pazar günü oynanacak maç öncesinde basın toplantısı düzenlendi ve Manchester City Menajeri Pep Guardiola açıklamalarda bulundu.
GUARDIOLA'YI SİNİRLENDİREN SORU
İngiltere Futbol Federasyonu, A Milli Takım menajerliğine Thomas Tuchel'i getirdi. Basın toplantısında bir muhabir, Guardiola'ya, "İngiltere'de, 'A Milli Takım'ın teknik direktörü İngiliz olmalı' düşüncesi var. Katılıyor musunuz?" sorusunu sordu. Katalan çalıştırıcı insanların düşünce tarzına ve soruya sinirlendi.
"İSRAİL'E GAZZE'YE BAKIN"
Alman çalıştırıcı hakkında konuşan Pep Guardiola, "Thomas Tuchel çok iyi bir teknik direktör. İngiltere Milli Takımı'nda başarılar diliyorum. Eminim ki iyi işler başaracaktır. İnsan olarak seçemediğimiz şeyler var. Katalan olmayı ben seçmedim. İnsanlar nerede doğduğunu seçemez. Anneni babanı seçemezsin. İngiliz olmayı siz seçmediniz. İnsanların milli takımları çalıştıracak kişinin kendi milletlerinden olmasını istemesini anlıyorum. Ancak bir İngiliz'in de milli takımda başarısız olabildiğini gördük. Futbol Federasyonu'na baktığımuzda Birleşik Krallık dışında, dünyaca tanınan bir menajer getirdi. Ona başarılar diliyorum. Biliyorum ki doğduğumuz, yaşadığımız yerle, eğitimimizle, yaptıklarımızla gurur duyarız. Ama dünya çok büyük. Açık düşünceli olmalısız. Ben İspanya'dan geldim ve yaptıklarıma bakın. Rusya'da, İsrail'de, Gazze'de, Ukrayna'da ve Afrika'da olanlara bakın. Bu durumu eleştirmem. Almanya'da, Meksika'da dünyanın birçok yerinden birçok insandan çok şey öğrendim. İnsanların daha iyi olması için uğraşmalıyız." dedi.
-
Düşün 11 ay önce Şikayet EtAklı olan anladı ben anladım ne dediğini işi bilenle yola çık dedi boş konuşana lafı ver uğraşsın dursun dedi niye bukar başarılı anlaşılıyor tebrikler İspanyolBeğen Toplam 4 beğeni
-
İbrahim 11 ay önce Şikayet EtAyeti kerime diyorki Hristiyanları ve yahudileri dost edinmeyinizBeğen Toplam 17 beğeni
-
Ali 11 ay önce Şikayet Etonce insanlik sonra din..icimizdeki gazze ye sessizler ispanyollar kadar olamadiBeğen Toplam 1 beğeni
-
Abdullah64 11 ay önce Şikayet EtAdam olumsuz milliyetçilik yapmayın. Savaşlar buradan çıkıyor. Ders alın demek istiyor.Beğen Toplam 8 beğeni
-
misafir 11 ay önce Şikayet EtAdamlar böyle konuşur.Beğen Toplam 11 beğeni
-
Misafir 11 ay önce Şikayet EtMourinho mu guardiola mi?Beğen Toplam 4 beğeni
-
Bitlisli hüseyin 11 ay önce Şikayet EtGuardiulaBeğen Toplam 1 beğeni