Muslera'dan alkış alacak Türkiye sözleri!

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Fernando Muslera, yarın Fenerbahçe ile yapacakları Turkcell Süper Kupa maçında motivasyona ihtiyaç duymadıklarını ve karşılaşmadan galip ayrılmak istedikleini söyledi.

Muslera'dan alkış alacak Türkiye sözleri!
Muslera'dan alkış alacak Türkiye sözleri!
GİRİŞ 28.12.2023 22:56 GÜNCELLEME 28.12.2023 23:56
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe, yarın Turkcell Süper Kupa'da karşılaşacak. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak müsabaka, saat 20.45'te başlayacak.

Karşılaşma öncesinde sarı-kırmızı ekibin teknik direktörü Okan Buruk ile kaptan Muslera'nın katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

Al-Awwal Park gerçekleştirilen toplantıda açıklamada bulunan Uruguaylı kaleci, "Galatasaray her zaman en yukarıda, finallerde olmalıdır. Yarın bir kez daha kupa için mücadele edeceğiz. Hepimiz çok mutluyuz. Bizim için iyi bir yıl oldu. Yılın sonunda bir kupa daha alabilmek bizim için çok büyük bir gurur. Yarın çok büyük bir maç olacak. Başarılı olmak, galip gelmek istiyoruz. Bunun için hazırlık yaptık." diye konuştu.

"Türkiye'yi temsil etmekten başka motivasyona gerek yok"

Galatasaray'da birçok kupa kazandığını hatırlatan Muslera, "Futbolcular için tek motivasyon kupa kazanmaktır. Başka bir motivasyona gerek yok. Ayrıca rakibi de düşünmek lazım. Burada Fenerbahçe ile yapılan Türkiye'deki tarihi bir derbiden bahsediyoruz. Bir oyuncu için konuşmaya da gerek yok. Herkes zaten çok yüksek seviyede. İki takım için de burada olmak, Türkiye'yi temsil etmekten başka motivasyona gerek yok. Taraftarımız da beklenti içinde." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli file bekçisi, değişen futbolla kalecilerin oyuna daha çok dahil olduğunu vurgulayarak, "Futbol çok değişti. Bugün antrenörlerin hepsi kalecinin oyuna katılması gerektiğini anladı. Benim yaşımda sadece ellerle değil ayaklarla da oyuna katılmak çok keyifli. Okan hocamın bana bunu yaptırması beni çok geliştirdi. Kendimi çok rahat ve mutlu hissediyorum. Kaleci olarak bazen stoper olmam gerekiyor. Bu da beni çok mutlu ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Galatasaray altyapı 3 ay önce Şikayet Et
    Ağlamak isteseydik sarıyla lacivertti bakardık biz kral olmayı seçtik sarıyla kırmızıyı seçtik Fenerbahçe sizi Kadıköy'e gömeceğiz
    Cevapla
  • Nazlı Çimendur 3 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel yenecektik niye iptal olduki
    Cevapla
  • Mustafa tek 3 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel cimbom kazanacaktı
    Cevapla
  • Eyüb Sadri korkmaz 3 ay önce Şikayet Et
    Fener civ civ leri boş konuşmayın küfür yada hakaret etmiyor adam zıplamayın ben ts kıyım ve GS yi tutuyorum süper kupa maçında inşallah GS yener
    Cevapla
  • Herhangibiri 3 ay önce Şikayet Et
    Cumhuriyetin 100. Yılında, Ankara ya da Samsun da oynanması gerektiğini düşündüğüm bu kupa, benim için yok hükmündedir.
    Cevapla
  • Mehmet Göçoğlu 3 ay önce Şikayet Et
    Herkes kendi işine bak sınav verdi lerbeceremediler Cep
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle