Galatasaray'dan Rıdvan Yılmaz sürprizi!

Devre arası transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray, Rıdvan Yılmaz için harekete geçti. Genç futbolcu Türkiye'ye dönmek için uzun süreli bir kontrat talep ediyor.

GİRİŞ 27.12.2023 10:01 GÜNCELLEME 27.12.2023 12:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kanayan yarası olan sol bek için geniş bir liste hazırlayan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu bölgedeki ilk tercihi Bradley Locko olsa da Brest'in 13 milyon Euro'luk bonservis bedeli beklentisi sonrasında alternatiflere yönelen sarı-kırmızılılar, Rıdvan Yılmaz için kolları sıvadı.

ÖNCELİĞİ AVRUPA'DA DEVAM ETMEK

Galatasaray, Temmuz 2022'de Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan milli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor. İskoç ekibiyle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan ve adaptasyon sürecini atlattığını düşünen Rıdvan Yılmaz'ın ise önceliği kariyerine Avrupa'da devam etmek...



KİRALIK GELMEK İSTEMİYOR

Sezon başında yaşadığı sakatlığın etkilerini eylül sonu itibarıyla atan ve son maçlarda 11'e yerleşen Rıdvan Yılmaz, kiralık tekliflere sıcak bakmıyor. Rangers ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu, Türkiye'ye dönmesi durumunda yine aynı süredeki kontrat talebinde bulunuyor.

YABANCI OYUNCU KURALI BELİRLEYİCİ OLACAK

Devre arasında bonservis bedeli için yüklü bir harcama yapmaya yanaşmayan Galatasaray'da kafaları karıştıran diğer bir mevzu ise yabancı oyuncu kuralı... Yabancı oyuncu kuralı uygulamasında değişikliğe gidilme ihtimalinin her geçen gün ağırlık kazanması sonrasında transferdeki rota yeniden yabancı oyuncuya dönebilir.

KAYNAK: HABERTÜRK
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Buraya yazıyorum Beşiktaştayken milli takıma giremiyordu, gs gelirse banko milli takımın sol beki olacaktır
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    bunların alacağı falan yok biliyorlar ki alma önceliği Beşiktaş'ta o yüzden Beşiktaş alırsa da yüksek fiyata alsın diye uğraşıyorlar hepsi bu
    Cevapla
  • Yılmaz 4 ay önce Şikayet Et
    Çok yanlış bir transfer olur. Vasat bir futbolcu. Adam almış olmak için alınmaz
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Yanlış trqnsfer olur
    Cevapla
  • Erkek 4 ay önce Şikayet Et
    Menajerler Rıdvani bize kakalamak istiyor galiba bu geleceğine baris oynasın ki beğenmem barışı da.
    Cevapla