Dursun Özbek'ten TFF sorusuna tepki! "Biz seçtik"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "TFF'ye güveniyor musunuz?" sorusuna "Federasyona güveniyor musunuz sorusunu kabul etmiyorum. Sonuçta bizim federasyonumuz, biz seçtik." dedi.

Dursun Özbek'ten TFF sorusuna tepki! "Biz seçtik"
Dursun Özbek'ten TFF sorusuna tepki! "Biz seçtik"
GİRİŞ 14.12.2023 17:13 GÜNCELLEME 14.12.2023 17:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyla ilgili konuştu. Dursun Özbek, transfer sorusuna da cevap verdi.

"Halil Umut Meler en kariyerli hakemimiz"

Halil Umut Meler'in sahalara dönmesi gerektiğini söyleyen Dursun Özbek, "Türk sporunun marka değeri bu tür olaylarla zarar görmemesi lazım. Hepimizin ortak bir amacı var. Türk sporunu belli bir seviyeye çekmeye çalışıyoruz. Halil Umut Meler en kariyerli hakemimiz. Onun Türk futboluna küsmemesi lazım. Tekrar aramızda görmekten memnun oluruz. İnşallah bu travmayı atlatır ve tekrar maçları yönetmeye başlar." ifadelerini kullandı.

"Sonuçta bizim federasyonumuz"

Öte yandan Dursun Özbek, "TFF'ye güveniyor musunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Federasyona güveniyor musunuz sorusunu kabul etmiyorum. Sonuçta bizim federasyonumuz, biz seçtik. Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyorlar. İstişare ederek bazı konuları çözmemiz mümkün. Futbolun akışı için de yapılması gereken şeyler varsa düzeltilecektir. 6 önce seçtik federasyonu, bu soru hoşuma gitmedi."

"Gerçekten sol beke ihtiyacımız var"

Dursun Özbek son olarak sol bek transferiyle ilgili gelen soruyu da yanıtladı. Başkan Özbek, "Gerçekten sol beke ihtiyacımız var. En faydalı şekilde, en kısa sürede sol bek transferini halledeceğiz." şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Sakaryalı Tatanga. 4 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu Otelci Dursun Elenince Suratınız Bi Karış Olmuş... Havalanırsanız öyle İndirirlerr İşte..
    Cevapla
  • 6 Kasım 4 ay önce Şikayet Et
    Bizde onu diyoruz sadece size çalışıyor, beraber hakemler belhanda ne güzel göz göre göre şike yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • GÜZELCE 4 ay önce Şikayet Et
    Aman bir inandım bir inandım. İşinize geliyor değil mi? Ne puanlar aldınız haybeden. Aman alacağınız puanlar heba olmasın. Ver coşkuyu
    Cevapla
  • Haluk 4 ay önce Şikayet Et
    İşine geldiği için olabilirmi Dursun Özbek,size çalışıyor ve sizin kongre üyeniz seversiniz siz bedavayı...
    Cevapla
  • Sporsever 4 ay önce Şikayet Et
    İşinize geliyor değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle