Kerem Aktürkoğlu, Ronaldo'dan sonra ilki başardı

Galatasaray’ın milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Manchester United maçında kaydettiği golle bu sezonki 6. golünü attı. Kerem bu golüyle Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan sonra bir ilki gerçekleştirdi.

Kerem Aktürkoğlu, Ronaldo'dan sonra ilki başardı
Kerem Aktürkoğlu, Ronaldo'dan sonra ilki başardı
GİRİŞ 30.11.2023 01:27 GÜNCELLEME 30.11.2023 01:47
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Galatasaray sahasında Manchester United ile kozlarını paylaştı. Rams Park'ta oynanan ve 6 golün çıktığı karşılaşma 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

6. golünü attı

Müsabakada sarı-kırmızılıların 3. golüne Kerem Aktürkoğlu imza attı. İngiltere’de Old Trafford'da oynanan karşılaşmada da rakip fileleri havalandırma başarısı gösteren 25 yaşındaki futbolcu, bu sezonki gol sayısını 6’ya çıkardı.

Aktürkoğlu, bu gollerin 3’ünü Süper Lig’de, 2’sini UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında, 1’ini de elemelerde attı.



Ronaldo'dan sonra bir ilk

Milli futbolcu ayrıca kariyerini Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'da sürdüren Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun 11 yıl önceki başarısını tekrarladı.

Kerem Aktürkoğlu, Cristiano Ronaldo'dan (2012/13) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda Manchester United’a hem iç sahada hem de deplasmanda gol atmayı başaran ilk oyuncu oldu.



FİLİSTİN PAYLAŞIMI TAKDİR TOPLADI

Diğer yandan 25 yaşındaki yıldız futbolcu mücadelenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı Filistin paylaşımı ile bir kez daha takdir topladı.

Kerem yaptığı açıklamada; "Bu attığım golü, umut ve barış dolu bir geleceğe sahip olmayı hak eden Filistin’deki tüm çocuklara armağan ediyorum. Onların cesareti ve direnci, sahada bana ilham veriyor. Her zaman kalbimizdesiniz. Sizleri unutmadık ve unutmayacağız." ifadelerine yer verdi.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Tek Aşk Galatasaray 4 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın harikalık halis midir? Her ne olursa olsun taraftar arkanda Kerem Aktürkoğlu...
    Cevapla
  • Bahattin Baysa 5 ay önce Şikayet Et
    Evet bizim evladımız bunlara sahip çıkalım hata yapsalardı keza futbol hatalar oyunu bir doksan dakikada bin hata var düşünsenize bu çocukların birde alt yapı sı olsa dünyayı sallarlar helal olsun kereme ve keredem gibi daha nice kardeşlerime
    Cevapla
  • random 5 ay önce Şikayet Et
    aslan dayım beee
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    adam
    Cevapla
  • kerem 5 ay önce Şikayet Et
    harika topçu yolun açık olsun kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle