Günün flaş iddiası! "Caner Erkin'le görüşme yapılacak"

Sol bek takviyesi için ocak ayını bekleyen Galatasaray'ın, Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin'i transfer gündemine aldığı öne sürüldü.

Günün flaş iddiası! "Caner Erkin'le görüşme yapılacak"
Günün flaş iddiası! "Caner Erkin'le görüşme yapılacak"
GİRİŞ 16.11.2023 13:29 GÜNCELLEME 16.11.2023 13:29
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde orta saha ve sol beke takviye yapmayı planlayan Galatasaray, yabancı kontenjanı nedeniyle bu iki bölgeden birisine yerli oyuncu transfer edecek.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu doğrultuda sarı-kırmızılılarda Caner Erkin gündeme geldi. Yönetimin, Eyüpspor'da başarılı bir sezon geçiren 35 yaşındaki futbolcuyla görüşmeye hazırlandığı öğrenildi.

BU SEZON ÇOK FORMDA

Sezon başında Eyüpspor'a transfer olan Caner Erkin çıktığı 11 maçta 5 gol, 4 asistlik performansla göz doldurdu. Arda Turan'ın önderliğinde adeta ikinci baharını yaşayan tecrübeli oyuncu takımı için önemli rol oynuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 48
  • net 5 ay önce Şikayet Et
    istemezuk
    Cevapla
  • İZMİRLİ ADAM 5 ay önce Şikayet Et
    35 yasındakı adam bu futbolcuyla beklentın ne bır sezon ful oynar dıyemı abı bıttı adam bıttı yalnıs anlasılmasın oyuncu guzel oyuncu severek yasıyarak canla basla oynuyor hırslı ama bu saatden sonra bırsey beklemıyelım cok sevbıyorsanız teknıkdırektör yardımcısı olsun okan buruk yanında pişsin tercube kazansın ilerde basta türk futboluna ve takımlara basarı olur
    Cevapla
  • Fetti 5 ay önce Şikayet Et
    Yarım sezon oynayacak len o kadar oynar iyi de olur
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    yakışır tam gsye göre
    Cevapla
  • DERİN ANALİZ 5 ay önce Şikayet Et
    Sakın ha
    Cevapla
  • sems 5 ay önce Şikayet Et
    Sadece bir iddia. Ciddiye almak bile tuhaf.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle