İtalyan devinden Barış Alper Yılmaz harekatı! İşte masadaki rakam...

İtalya Serie A'nın köklü ekiplerinden Lazio yaz transfer döneminde teklif yaptığı Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın kapısını bir kez daha çaldı.

İtalyan devinden Barış Alper Yılmaz harekatı! İşte masadaki rakam...
İtalyan devinden Barış Alper Yılmaz harekatı! İşte masadaki rakam...
GİRİŞ 15.11.2023 18:04 GÜNCELLEME 15.11.2023 18:06
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da milli araya girilmesinin ardından gözler transfer çevrildi. Sarı-kırmızılılar ocak ayında yapacağı takviyeler üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Cimbom'da bir yandan takımdan ayrılacak futbolcular da merak konusu.

BARIŞ ALPER YILMAZ GELİŞMESİ

Bu konuda özellikle Barış Alper Yılmaz ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Genç futbolcu için ayrılık ihtimali doğduğu öğrenildi.

LAZIO YİNE TEKLİFLE GELDİ

Sezon başında milli futbolcu için Galatasaray'a teklif yapan Lazio'nun önerisi kabul görmemişti. İtalyanlar, milli oyuncunun peşini bırakmadı ve Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin ısrarla istediği 23 yaşındaki kanat için Galatasaray'ın kapısını bir kez daha çaldı.

7 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

7 milyon euro'luk bir öneriyle geldiği öğrenilen Lazio'ya henüz bir yanıt verilmedi.

OKAN BURUK SICAK BAKMIYOR

Okan Buruk'un oyuna sonradan girip katkı veren Barış Alper'den memnun olduğu ve ayrılığa sıcak bakmadığı öğrenildi. Barış Alper Yılmaz'la ilgili son kararı yönetim verecek.

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

KAYNAK: AKŞAM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 27
  • Ömer Genç 5 ay önce Şikayet Et
    İyi para hemen verin adamlar caymasın
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    seyrederken sıkıntı duyuyorsan sat gitsin. geniş alan oyuncusu yavaş takımlara etkili
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu alperen in çok iyi olduğundan değil Avrupa piyasasında elle tutulur futbolcu kalmadı. Aykut, oğuz, sergen bunlardan çok çok iyi futbolcular idi. çocuklar eskisi kadar futbola düşkün değil, alt yapılarda yetenekli genç çok az. futbolcu olmayı hayal eden eskisi kadar değil.
    Cevapla
  • yaaa 5 ay önce Şikayet Et
    üstüne de domdombele yi verin
    Cevapla
  • Erkan 5 ay önce Şikayet Et
    Ya neye bakmıyor satın kardeşim eğer milyon euro borcun varsa mecbursun böyle idareciler olmaz nelsonuda satmadilar adam patladı hem davidsonu almışsın hem kaan ayranı Nelsonu tutmak niye sat kardeşim para edeni sat amaaaa gsde oyuncu bulma yetisi olanlara yol verin onlarda sıkıntı var adam seçmeyi bilmiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle