Galatasaray dev geliri kaybetti!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta yaşadığı 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik nedeniyle UEFA'dan gelecek önemli bir geliri de kaçırmış oldu.

Galatasaray dev geliri kaybetti!
Galatasaray dev geliri kaybetti!
GİRİŞ 09.11.2023 09:35 GÜNCELLEME 09.11.2023 23:18
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının dördüncü haftası sona erdi.

A Grubu'nda ülkemizi temsil eden Galatasaray, konuk olduğu Bayern Münih'e 80. ve 86. dakikalarda Harry Kane'in golleriyle 2-1 yenildi. Sarı-kırmızılı ekibin tek golü, 90+3. dakikada Cedric Bakambu'dan geldi.

Grupta 4'te 4 yapan Alman ekibi, lider olarak üst tura çıkmayı garantiledi. Galatasaray ise 4 puanla, aynı puanlı Kopenhag'ın ardından 3. sıraya yerleşti.

Sarı-kırmızılılar, gruptaki ilk maçında sahasında Kopenhag'la berabere kalarak 1 puan almıştı. Aslan, gruptaki ikinci maçında ise deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United'ı devirmeyi başarmıştı. Temsilcimiz, Bayern Münih'le iç ve dış sahada yaptığı iki maçı da kaybetti.

ÖNEMLİ BİR GELİRDEN OLDU

Galatasaray'ın hem Kopenhag beraberliği hem de Bayern Münih maçlarındaki yenilgileri, sarı-kırmızılıları önemli bir gelirden de etti.

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde puan kaybettiği 3 maçta büyük bir parayı da elinden kaçırdı.

İŞTE KAÇIRILAN GELİR

Sadece Manchester United'ı yenebilen sarı-kırmızılılar, Kopenhag beraberliği ve Bayern Münih mağlubiyetleriyle UEFA tarafından verilen primlerden 7 milyon 470 bin euro (227 milyon TL) para ödülünü alma fırsatını tepti.

Galatasaray, grubundaki 5. maçını Manchester United'la sahasında son maçını ise Kopenhag'la deplasmanda oynayacak. 

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Vatandaş Rıza 5 ay önce Şikayet Et
    hala türk olup gavur gibi yorum yazan ahmaklar var. birincisi rakip dünyanın en iyi futbol kulübü ikincisi rakip şampiyonlar liginde favori takım üçüncüsü şampiyonlar ligi yani konferans ligi değil. herkes önce türk gibi konuşsun. sonra kimin kiminle oynadığına baksın. boş boş yorum yazmasın
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Gs kaznması için türk hakem olmalı.
    Cevapla
  • fenerlisiniz 5 ay önce Şikayet Et
    siz oynanan futbolu görmemişsiniz herhalde
    Cevapla
  • fenerlisiniz 5 ay önce Şikayet Et
    bayernle oynuyorsun be cahil ludogorestle değil
    Cevapla
  • mücahit 5 ay önce Şikayet Et
    siz bunlara takılmayın?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle