Muslera: Bugün oynamak benim için önemliydi

Galatasaray'ın file bekçisi ve kaptanı Fernando Muslera, Bayern Münih'e mağlup oldukları maçın ardından düşüncelerini paylaştı.

Muslera: Bugün oynamak benim için önemliydi
Muslera: Bugün oynamak benim için önemliydi
GİRİŞ 09.11.2023 02:44 GÜNCELLEME 09.11.2023 02:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu dördüncü maçında, Galatasaray ile Bayern Münih karşı karşıya geldi.

Deplasmanda mücadele eden sarı-kırmızılılar, rakibine 2-1 mağlup oldu. Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera maçın ardından konuştu.

"Performansımızdan memnunuz"

Fernando Muslera, "İki büyük maç çıkardık. Biri İstanbul'da biri burada. Performansımızdan memnunuz. Çok karakterli ve yetenekli bir takımla oynadık. Fırsatları değerlendirsek farklı olurdu ama önümüze bakma zamanı." dedi.

"Dirseğimden kırık olmadığını anladık"

Uruguaylı eldiven ayrıca, "Dirseğimde kırık olmadığını anladık ve birkaç gün içinde hazır hale getirdik. Bu stadyumda daha önce hiç oynamamıştım, o yüzden bugün oynamak benim için önemliydi. Manchester United maçında taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Her zaman söylediğim gibi onlar bizim 12. adamımız. Gruptan çıkmakta onların desteğine ihtiyacımız var."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • 2023 5 ay önce Şikayet Et
    güya taktik yaptınız,Bu gruptan bayern ve kopenhag çıkar.g.s ve manchestèrin sadece adı var.
    Cevapla