Bayern Münih maçında 5 Galatasaraylıyı izleyecekler!

Galatasaray'da Boey, Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı bu gece Avrupa devlerinin radarında olacak.

Bayern Münih maçında 5 Galatasaraylıyı izleyecekler!
Bayern Münih maçında 5 Galatasaraylıyı izleyecekler!
GİRİŞ 08.11.2023 09:58 GÜNCELLEME 08.11.2023 10:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bayern Münih ile bugün kritik bir maçta karşı karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da yıldız oyuncular yine gözlem altında olacak. Sarı-Kırmızılılar'da son 2 sezonda müthiş performans gösteren Sacha Boey, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı dev takımların radarında... Çok sayıda ünlü menajer ve scoutun Beyarn Münih maçında bu yıldızları yakından takip edeceği öğrenildi.

Galatasaray Yönetimi'nin yeni sözleşme teklifini geri çeviren Sacha Boey için Manchester United ve Arsenal scoutlarının tribünde olacağı ve oyuncuyla ilgili notlar alacağı belirtildi. Lucas Torreira da İtalyan takımlarının kıskacında.

LAZIO ONU TAKİP EDİYOR

Lazıo ve Fiorentina gibi takımların yetkilileri de Almanya'daki maçı yakından takip edecek. Abdülkerim, Kerem Aktürkoğlu ve Victor Nelsson da İngiliz ve İtalyan scoutların radarında olacak. Avrupa'nın dev kulüplerinin devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu kanalın spor editörü fener bahçeli sanırım gs nin maçı olduğu gün 6 fb 1 gs 1 bjk haberini kopyala yapıştır yapmış
    Cevapla
  • Veli 5 ay önce Şikayet Et
    Izlemesinler onlar anca Pendikspora karşı parlar.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bize lazım olan ..başkasina yaramaz..8 kadarrr
    Cevapla
  • İrfan 5 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray Bayernden daha kaliteli takım. Bayernde de çok iyi futbolcular var fakat Galatasaraylı oyuncular kalitede çok daha üstünler bayernli oyunculardan. Bence Galatasaray bu gece bayern i yenecek.
    Cevapla