Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! Görüşmeler tıkandı

Manchester United'ın ilgisinden sonra Sacha Boey ile sözleşme uzatmak isteyen Galatasaray'da görüşmeler tıkandı.

Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! Görüşmeler tıkandı
Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! Görüşmeler tıkandı
GİRİŞ 04.11.2023 17:56 GÜNCELLEME 04.11.2023 17:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray, 2025'te sözleşmesi bitecek sağ bek oyuncusu Sacha Boey'in kontratını uzatmak istiyor. Fransız oyuncu ile yapılan görüşmeler tıkandı.

RMC Sport'un haberine göre Manchester United'ın Sacha Boey'e ilgisinden sonra Fransız oyuncu ile Galatasaray arasındaki görüşmeler şimdilik tıkandı. Galatasaraylı yöneticiler 23 yaşındaki oyuncuya teklifini sundu. 

Galatasaray yüksek bonservis bedeli beklediği Sacha Boey'in serbest kalma bedelini 40 milyon Euro yapmak istiyor. Yıldız oyuncu geçen hafta maç sonu yaptığı röportajda "Bugün Sacha Boey iyiyse Galatasaray sayesinde" açıklamasını yapmıştı.

Galatasaray'a 1.25 milyon Euro karşılığında Rennes'den transfer olan Sacha Boey'in piyasa değeri 17 milyon Euro. Sarı kırmızılılarda geçen sezon Trendyol Süper Lig şampiyonluğu yaşayan yıldız oyuncu Galatasaray'da 72 maçta 3 gol, 4 asist katkısı yaptı.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • nitekim 5 ay önce Şikayet Et
    2 de ister 3 de hak ediyorsa vereceksin yapacak birşey yok
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    dürüst ve çok efendi Bir kişiliğe sahip futbolcu her maçta Arslan lar gibi oynuyor yan gelip yatmıyor Hakk'ıni vereceksiniz
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Ne istiyorsa verin canımızı sıkmayın
    Cevapla
  • SAKARYALI 6 ay önce Şikayet Et
    Eğer zerre kadar Galatasarayın menfaatini düşünen bir akıl sahibi varsa neyapar eder takımın en iyisi sacha boey i takımda tutar.
    Cevapla
  • Gsli 6 ay önce Şikayet Et
    Sen nelsonu satmazsan zamanında bu da sözleşme yapmaz. Ne istiyorsa verin adama.
    Cevapla