Yener İnce'den Muslera'nın sakatlığına dair açıklama

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Kasımpaşa maçında sakatlanan Fernando Muslera hakkında bilgi vererek, dirseğinde çıkık oluştuğunu ve saha içinde yerine oturttuklarını söyledi.

Yener İnce'den Muslera'nın sakatlığına dair açıklama
Yener İnce'den Muslera'nın sakatlığına dair açıklama
GİRİŞ 03.11.2023 22:59 GÜNCELLEME 03.11.2023 23:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından mücadelenin 55. dakikasında sakatlık geçiren kaleci Muslera ile ilgili kulüp doktoru Yener İnce, basın mensuplarını bilgilendirdi.

Yener İnce’den yapılan açıklamada Uruguaylı file bekçisinin pozisyonda darbeye bağlı olarak dirseğinin çıktığını ve saha içinde yaptıkları müdahale ile dirseğini yerine oturttuklarını belirterek, “Pozisyonda darbeye bağlı olarak Muslera’nın dirseğinde bir çıkık oluştu. Saha içindeki müdahale sırasında yerine oturttuk. Yarın çekeceğimiz MR’da ve filmlerde buna eşlik eden bir şey var mı bunu göreceğiz. Eğer eşlik eden tabloyu belirlersek ne kadar süre alacağını belirleyeceğiz. Bazen bu çok rahat atlatılabilir, yerine oturması yeterli olabilir. Küçük kırıkla beraberse bu durum uzar. Yarın daha net bir şey söyleyeceğiz” şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Bayern Munchen 5 ay önce Şikayet Et
    Gel muslera.Söz 4 ten fazla atmayız.
    Cevapla
  • fenrv 5 ay önce Şikayet Et
    böyle bir sakatlıkta bile art niyet aramak nasıl bir fanatikliktir anlamadım. fener futbolun chp si olmuş.
    Cevapla
  • başgan 5 ay önce Şikayet Et
    hasan hasan. sizin hayal edemediğiniz takımlara karşı oynadı muslera. kişi kendinden bilir işi. bunu sizinkiler eminim yapıyordur.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Hasan ,hangi takimi tuttugun okadar belliki Eziksin
    Cevapla
  • Tffsaray 5 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun muslera kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle