Ne Bakambu ne Halil! Aslan eski golcüsünü arıyor

Galatasaray, yedek kulübesindeki hücumcularından istediği katkıyı alamadı. Sarı-kırmızılılar, bu noktada geçen sezon takıma çok katkı sağlayan Gomis'i arıyor.

Ne Bakambu ne Halil! Aslan eski golcüsünü arıyor
Ne Bakambu ne Halil! Aslan eski golcüsünü arıyor
GİRİŞ 01.11.2023 10:55 GÜNCELLEME 01.11.2023 10:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Geçen sezon 77 gol atarak şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray'da bu gollerin yüzde 18'i yedek oyunculardan gelmişti. Gomis başta olmak üzere kulübeden 14 golle skor katkısı alan teknik direktör Okan Buruk, sıkışan maçları kenardan yaptığı hamlelerle çözmüştü.

Bu sezon ise ligde yedeklerden ilk golü 10. hafta müsabakasında Rizespor karşısında Sergio Oliveira kaydetti. İlk 9 haftada atılan 18 golün hepsi 11'de sahaya çıkan isimlerden geldi.

'Sen olsan bari' şarkısıyla özdeşleşen nöbetçi golcü Gomis'i arayan Galatasaray'da yedek forvetler Bakambu ve Halil Dervişoğlu güven vermiyor.

Beşiktaş derbisinde sakatlanan İcardi, son iki maça iğneyle çıktı ve takımını kritik virajda yalnız bırakmak istemedi. Kasımpaşa maçında İcardi'nin dinlendirilmesi gündemde ancak Bakambu ve Halil'in antrenman performansına göre karar verilecek.

KAYNAK: SABAH
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • MASK 5 ay önce Şikayet Et
    Halili kaç maç oynattında verim alamadın hele bir iki maç oynatmış olsan neyse şimdi maça koysan çocuk gol atmak için kendini parçalayacak bencil davranmak zorunda kalacak yine verrim alamayacaksın işte okanın hocalığı bu kadar yorumcunun biride halili gönderin der gibi anlamsız cümleler kullanmış bununda futbol anlayışı cümle kurması gibi anlaşılan
    Cevapla
  • Trtr 5 ay önce Şikayet Et
    Sen onu bunu boşver muhammed 'i elinden kaçırdın bedavaya
    Cevapla
  • Sakin 5 ay önce Şikayet Et
    Bal yapmayan arı idi
    Cevapla
  • Arapası 5 ay önce Şikayet Et
    Gomis ilk sezonu tamam da geçen sezon attığı goller hep penaltıdan
    Cevapla
  • Danger man 5 ay önce Şikayet Et
    İroni mi yaptın yoksa geçen sezon beyzbol mu izledin
    Cevapla
  • Gasss 5 ay önce Şikayet Et
    Halili ve dönebileyim hemen satın bardağa adı geçmesin bu takımla hele hele halili
    Cevapla
  • Bir Adam 5 ay önce Şikayet Et
    Kardeş yorumunu Google translate ile tercüme ettim, o da birşey anlamadı.
    Cevapla
  • Futbolsever 999 5 ay önce Şikayet Et
    İcardiden sıra gelmiyorki diyer forvetler oynaya , orta sahada kerem demirbayı oynatmak için oliveriayı oynatmadılar kerem demirbayla olmayınça kaanı oynattılar , olivieriada ısrar etmeleri gerekiyor çok Kaliteli top oynuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle