Büyük umutlarla gelmişti! Devre arası yolcu

Galatasaray'da bekleneni veremeyen Fransız orta saha Tanguy Ndombele ile devre arasında yollar ayrılabilir.

GİRİŞ 01.11.2023 10:25 GÜNCELLEME 01.11.2023 10:25
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da transfer döneminin sonuna doğru Tottenham'dan gelen Tanguy Ndombele, hantal görüntüsünü bir türlü üzerinden atamadı.

Sadece Antalyaspor deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkan Ndombele, oyuna sonradan girdiği maçlarda oldukça etkisiz bir görüntü sergiledi. Performansıyla hayal kırıklığı yaratan Fransız orta sahanın kiralık sözleşmesinde 15 milyon Euro'luk satın alma maddesi var. Ancak bu opsiyon, zorunlu değil.

Galatasaray Yönetimi toparlanmazsa 26 yaşındaki futbolcu ile devre arasında yollarını ayırmayı düşünüyor.  

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • hilal71 6 ay önce Şikayet Et
    N'dombele iyi oyuncu. 3 Türk oyuncu zorunluluğundan orta sahada yer bulamıyor. okan, Türk olarak ilk 11 de Barış yerine Ayhanı tercih ediyor ve doğru da yapıyor. ama rotasyonda kullanmalı. Nelson da aynı durumda.
    Cevapla
  • Barış 6 ay önce Şikayet Et
    Adam geceyarisi hamburger,patates kızartması v.b abur cubur yiyormuş. Çöp Ndombele derhal göndermek lazım. Bu boğazına düşkün adamdan Galatasaray a hayır gelmez. Kemiklerine kalınmış koşamaz, çabuk yorulur. Keşke symaznki ve fredi kaptirmasalarmiş.
    Cevapla
  • Fahri 6 ay önce Şikayet Et
    Fransız cezayirli almayacaksın. Boşnak, Arnavutluktan al yetiştir hatta bu bölgenin insanları futbola yatkınlar fizik olarak
    Cevapla
  • Zahahahahahaha 6 ay önce Şikayet Et
    Yüzyıln transfer çalımı.NDOMBİLİ Yakında sinemalarda
    Cevapla
  • N.zeki. 6 ay önce Şikayet Et
    Alırken dünya yıldızı. ..sonrasında çocuklara Balonnn..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle