Eski dosttan Bayern'e Galatasaray uyarısı!

Galatasaray ve Bayern Münih'in eski yıldızı Lukas Podolski, yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı hakkında görüş belirtti. Podolski, Bayern Münih'in yarın coşkulu bir atmosferle karşılaşacağını söyledi.

Eski dosttan Bayern'e Galatasaray uyarısı!
Eski dosttan Bayern'e Galatasaray uyarısı!
GİRİŞ 23.10.2023 20:39 GÜNCELLEME 23.10.2023 20:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde temsilcimiz Galatasaray, Alman devi Bayern Münih'i konuk edecek.

Yarın akşam saat 19.45'te başlayacak maç öncesinde 2015 - 2017 yıllarında Galatasaray ve 2006 - 2009 yılları arasında Bayern Münih forması giyen Lukas Podolski, açıklamalarda bulundu.

"Harika bir maç olacak"

Bayern Münih'in Galatasaray'a konuk olacağı maç hakkında konuşan Podolski, şunları dedi:

"Harika bir maç olacak! Muhteşem bir stadyum ve harika bir atmosfer. Çok özel çünkü tüm stadyum işin içinde, herkes takımın arkasında. Galatasaray'da oynadığım her iç saha maçından keyif aldım. Rakip olarak bile orada oynamak çok güzel çünkü Galatasaray, Türkiye sınırları dışında da çok popüler. Özellikle Manchester United deplasmanında alınan galibiyetin ardından Galatasaray'da şu anda büyük bir coşku var. Son dönemde güçlü bir takım kurdular ve şimdi grupta ilerlemek için gerçekçi bir şans görüyorlar. Bu nedenle herkes stadyumda harika bir atmosfer bekliyor."



"Galatasaray son 10-15 yılın en iyi takımına sahip"

Galatasaray'ın futbolcularını değerlendiren Lukas Podolski, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray, muhtemelen son 10-15 yılın en iyi takımına sahip. Şu ana kadar ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde güçlerini gösteriyorlar. Takımdaki ruh hali iyi kalırsa ve kulüpteki coşku devam ederse, bu yıl çok şey başarabilirler."



"Onu yenmek kolay olmayacak"

Muslera hakkında konuşan Alman yıldız, şu ifadeleri kullandı:

"Fernando Muslera, kaptan, taraftarların favorisi ve çok tecrübeli. Tecrübesi ve karizmasıyla savunmasını ve takım arkadaşlarını yönlendiren çok iyi bir kaleci. Gürültücü ve duygusal bir adam ama aynı zamanda çizgide de güçlü. Bayern'nin onu yenmesi kolay olmayacak."

Polonya kökenli Alman oyuncu, futbol kariyerini şu anda Polonya'nın Górnik Zabrze takımında sürdürüyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Sakin 6 ay önce Şikayet Et
    Sonuç 2 -1
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bayern Münih de yaşıyorum tam stadyum karşısında bu sene çok güçlü değiller Neuer ve eski oyuncuları olsaydı farklı olurdu en az üç tane yerdi GS
    Cevapla
  • Drachen 1 6 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle sen Bayern Münih de değil Münih şehrinde yaşıyorsun bu bir , ikincisi ise sonucu ne olursa olsun bu bir Spor Müsabakası yenmekte yenilmekte var bu Sporda yeter ki olaysız , sorunsuz bitsin ve herkes evine sağ salim dönsün .
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Fark yemeyelim de
    Cevapla
  • Fetti 6 ay önce Şikayet Et
    Bu milli takım bu gs ve fb takımlarını beğeniyorum
    Cevapla
  • Eski26 6 ay önce Şikayet Et
    Cevabınıda vereyim 36 maç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle