Muslera'ya hakaret edilen tweeti beğenen Volkan Demirel'den açıklama geldi

Volkan Demirel, sosyal medyadaki Fernando Muslera beğenisi ile ilgili açıklamada bulundu.

Muslera'ya hakaret edilen tweeti beğenen Volkan Demirel'den açıklama geldi
Muslera'ya hakaret edilen tweeti beğenen Volkan Demirel'den açıklama geldi
GİRİŞ 22.10.2023 16:10 GÜNCELLEME 22.10.2023 16:10
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demiral'ın sosyal medya platformu X'te (Twitter) beğendiği Fernando Muslera paylaşımı gündem oldu.

Demirel'in beğendiği paylaşımda, bir Fenerbahçe taraftarı Galatasaray kalecisi Fernando Muslera ve bir dönem sarı-kırmızılı takımda forması giyen Felipe Melo'ya göndermede bulunuyor.

Volkan Demirel'in yanlışlıkla beğendiği paylaşım

Taraftarın yapmış olduğu göndermede şu ifadeler yer alıyor:

"Bazı Fenerlilerin efendi dediği Muslera'nın Melo'dan tek farkı yaptığı işleri sinsice yapması. Bu herifte en az Melo kadar, hatta Melo'dan da kötü birisi. Çünkü sinsi bir herif. 18. haftada Fenerbahçeliler bu ş... artık kendilerini bir hatırlatsınlar" 

"Yanlışlıkla olmuştur" 

Fernando Muslera ile çok yakın arkadaş olan Volkan Demirel, konuyla ilgili gazeteci Sercan Hamzaoğlu'na açıklamalarda bulundu.

41 yaşındaki genç teknik adam, "Yanlışlıkla olmuştur" dedi. Volkan Demirel, daha sonra bu beğeniyi sosyal medya hesabından da geri çekti. 

Hatayspor'un rakibi Fenerbahçe

Öte yandan ligin namağlup takımlarından Hatayspor, bu akşam Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Kerim Şahen 6 ay önce Şikayet Et
    Yanlışlıkla yapmış, yani okumadan beğendi! Cahillik bakidir yalan diyeni Mişo dayı sevsin.
    Cevapla
  • Kani 6 ay önce Şikayet Et
    Bu adam i seviyorum gs liyim ama bence yanlisikla begenmis
    Cevapla
  • Sedat Özşahin 6 ay önce Şikayet Et
    Kültür insaoğlunda değerli faktördür,onun içindirki bu kişileri ciddiye almayın.Muslera nın çocuklar için neler yaptığını yapacağını bilenler bilir.Saygılarımla.
    Cevapla
  • Ahmet bağcı 6 ay önce Şikayet Et
    Günaydın yeni mi öğreniyorsunuz yahu adam teknik adam rakibiyle maç yapıyor maç başlamadan eski takımı ve rakibinin kaskollarini takıyorsun bir gün önce GS VE BJK maçı vardı Burak Yılmaz yaptım veyahut Şenol Güneş rakiplerinle oynarken TS kaskolu takımı veyahut başka biri teknik adamın yaptığını görmedik yapılanlar yanlıştır NOKTA
    Cevapla
  • Yilmaz 6 ay önce Şikayet Et
    Ya biyanlislik oldu diyosa öledir siz hiç yanlış yapmadinizmi hayatta adami harcamayın olur muslere turkiyenin eniyi kalecilerinden biri ayrıca efendi
    Cevapla
  • Hakan 6 ay önce Şikayet Et
    Kişi kendinden bilir işi. Satılık buğra efendi volkan senide evinden aldırmasın.......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle