Fenerbahçe TFF'ye başvuru yapmıştı! Erden Timur'dan açıklama geldi

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Anıtkabir ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 21.10.2023 13:59 GÜNCELLEME 21.10.2023 14:12
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, kulübün Anıtkabir ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

Timur, "Bizim için çok gurur verici. Buradaki enerji muazzam. Memleketimizin birlikteliği, kutuplaşmanın tam aksine birleşmeye ihtiyacı var. Atatürk'ün çizdiği yol, her zaman birleşme yolu. O yol, geleceğimizi aydınlatıyor. Galatasaray olarak biz de her zaman bu yolda ilerliyoruz. 100. yılda burada bulunmak onur verici. İnşallah daha nice 100 yıllara insanlar bu yoldan ayrılmazlar." dedi.

FENERBAHÇE'NİN BAŞVURUSU

Canlı yayındaki açıklamalarının ardından Fenerbahçe'nin TFF'ye iddialarının araştırılması yönünde başvuru yaptığı hatırlatılan Erden Timur, "Gündemi değiştirmek doğru olmaz. Amacımız gerçekten şeffaf, doğru bir arınma olsun. Bunu istiyoruz. İnşallah kulüp olarak başkanımız liderliğinde müracaat yapacağız. İnşallah Türk futbolu adına güzel bir arınma olacak bir şeye vesile olmuş oluruz. Temennimiz bu yönde." cevabını verdi.  

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • emekçi 6 ay önce Şikayet Et
    Basıl bukadar kolay yalan söyleyebiliorsun ya aklım almıyor
    Cevapla
  • xy01 6 ay önce Şikayet Et
    Ali kardeş peki Ankaragücü-Beşiktaş 0-6 Ankaragücü- Fenerbahçe 0-4 buna ne diyeceksin. Ankaragücü şike yaptı diyorsan kime maç sattı
    Cevapla
  • Teoman 6 ay önce Şikayet Et
    Myavvvv myav myav
    Cevapla
  • Fenerli 6 ay önce Şikayet Et
    Bu da yalancı çobanı geçti.
    Cevapla
  • ali 6 ay önce Şikayet Et
    en az 3 kupayı iade ile ile başlayın o vakit
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle