Can Uzun transfere yeşil ışık yaktı! İstenen bonservisi duyurdular
Galatasaray'ın, Can Uzun'un temsilcileriyle görüşme gerçekleştirdiği yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı ekibe gelmeye sıcak baktığı aktarıldı.
GİRİŞ 12.07.2026 19:05
GÜNCELLEME 12.07.2026 19:05
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir süredir A Milli Takım'ın genç yıldızlarından Can Uzun'u kadrosuna katmak istiyor.
PREMİER LİG'E GİTMEK İSTİYOR
Sky DE'nin haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin yöneticileri, Can Uzun'un temsilcileriyle doğrudan görüşme gerçekleştirdi. 20 yaşındaki yıldızın, Premier Lig veya Galatasaray'a transfer olmak istediği aktarıldı.

BONSERVİSİ VE PERFORMANSI
Alman ekibi Frankfurt'un ise Can Uzun için 60 milyon Euro'luk bonservis beklentisi olduğu öne sürüldü.
Geçtiğimiz sezon Eintracht Frankfurt formasını 28 maçta giyen Can Uzun takımına 10 gol 5 asistlik katkı sağladı.
YORUMLAR 7
-
Almancı 44 dakika önce Şikayet EtSenin yerin real, Paris, mancity, bayern, başkası senin geleceğini ancak baltalar!Beğen
-
misafir34 44 dakika önce Şikayet Etkimse 60 milyon verip almaz almanlar hayal kurmaya devam etsinBeğen Toplam 1 beğeni
-
Gsli 46 dakika önce Şikayet Et20 m Euro bile etmez yapmayın etmeyinBeğen
-
adsız sofi 1 saat önce Şikayet EtÇok genç tekrübesi yetmez henüz 10 numara olmayaBeğen Toplam 1 beğeni
-
BJK(76)IĞDIR-FK 1 saat önce Şikayet EtBu can uzundan daha uzun boylu gençler var türkiyede 60 milyon ne gerek var beBeğen Toplam 1 beğeni