Dursun Özbek'ten müjdeli haber! "Anlaşmayı yaptık"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımın teknik direktörü Okan Buruk'un doğum günü kutlamasında konuştu. Özbek, Okan Buruk'la önümüzdeki sezon için anlaşma yaptıklarını açıkladı.

Dursun Özbek'ten müjdeli haber! "Anlaşmayı yaptık"
Dursun Özbek'ten müjdeli haber! "Anlaşmayı yaptık"
GİRİŞ 19.10.2023 15:20 GÜNCELLEME 19.10.2023 16:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Okan Buruk için Dursun Özbek'ten müjde geldi. Deneyimli hocanın yeni yaşını kutlayan Dursun Özbek, Okan Buruk ile anlaştıklarını duyurdu.

"Anlaşmayı yaptık"

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Özbek, "Hem Galatasaray için hem de Okan Buruk için iyi bir gün. Hocamın 50. yaş gününü kutluyorum. Erken yaşta futbolu bıraktı. İstese daha fazla oynayabilirdi. Hem doğum günü kutlaması için hem de bu sene yapacağımız anlaşmayı da yaptık. Galatasaray'a verdiği emeklerden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Hocam Galatasaray'a yakışan bir insan." şeklinde konuştu.

"Bizden başarı bekleyen taraftarımız var"

Okan Buruk ise, "Başkanımıza teşekkür ediyorum. 16 aydır beraberiz. Çok güzel günler geçirdim. Ondan önceki 16 ayım biraz zor geçmişti. Hayatta her şey başarı değil. Dünya üzerinde hepimizi üzen gelişmeler de oluyor. Önce barışın olduğu bir dünya diliyorum. Her şey kazanmak değil. Hayatta sağlık ve yaşam kalitesi önemli. Bizim de hizmet ettiğimiz ve bizden başarı bekleyen taraftarımız var. Bunu da çok iyi şekilde başardık. Benim isteğim aynı performansı hep birlikte devam etmek. Kazandıkça bu performansımız devam edecek zaten." diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Temel505 6 ay önce Şikayet Et
    Uefa karar almış israelin tüm maçları erteleniyormuş bunu duyan kankaları gsde tffden tüm maçlarının ertelenmesini talep etmiş
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı Uğurlu Olsun Tüm Galatasaray Camiasına ❤️
    Cevapla
  • Hakan can 6 ay önce Şikayet Et
    Sadece okanla değil hakemler federasyon ve derin devletlede yeni kontrat yapın
    Cevapla
  • ali 6 ay önce Şikayet Et
    Fanatik gs li diyen boş adam. Şike sezonundan sonra küme düşürmesinler diye on sene fenerli bjk li başkan başkan yardımcıları tff başkanı olduğundada bu iftiraları attınmı. Yalandan aklama yapılınca hepsi kayboldu hala anlamadın mı ne döndüğünü.
    Cevapla
  • 54 KC 6 ay önce Şikayet Et
    fanatik gsli 3 takımıda şampiyon yapamayız ya diyen büyükekşi istifa. Demekki yine gsyi şampiyon yapacaklar.
    Cevapla
  • Anti darbeci 6 ay önce Şikayet Et
    Bu yorumu o sözlerden çıkarmak gerçekten dahilik gerektirir...afferim sana Koç'un koçu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle