Dursun Özbek'ten, Ali Koç'a cevap: İşi çok tehlikeli boyuta getirmeye çalışıyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına cevap verdi.

Dursun Özbek'ten, Ali Koç'a cevap: İşi çok tehlikeli boyuta getirmeye çalışıyor
Dursun Özbek'ten, Ali Koç'a cevap: İşi çok tehlikeli boyuta getirmeye çalışıyor
GİRİŞ 05.10.2023 11:51 GÜNCELLEME 05.10.2023 11:53
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması imza töreninde açıklamalarda bulundu.

DURSUN ÖZBEK'TEN AÇIKLAMA:

"Rakibimizin başkanının açıklamaları... Enteresan bir TV programı. Divan Başkanı moderatör, sayın başkan da cevaplayan kişi..."

"HACİVAT İLE KARAGÜZ'Ü HATIRLADIM!"

"Sayın başkan daha önce tek başına çıkıp görüşlerini ifade ediyordu. Dün akşamki program bana Hacivat ile Karagöz'ü hatırlattı. Her şey önceden tasarlanmış, hazırlanmıştır. Karagöz ile Hacivat böyle bir şeydi."


"TEHLİKELİ BOYUTA GETİRİLİYOR!"

"Bitmek bilmeyen ithamlar... Bu artık orta oyunu seviyesine döndü. Sürekli baskı altına almaya çalışan bir başkan! Hem sistemi, hem de TFF'yi. Herkesi itham eden, herkesi eli kanlı terör örgütü ile ilişkilendirmeye çalışan bir başkan! Aynı zaman kendisi Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı! Eğer ithamların doğruysa, gerekçeleri ortaya koyman lazım. Bu ifadelerle insanları itham ederek bir yere varmak mümkün değil. Laflarımı seçerek kullanıyorum. İşi çok tehlikeli boyuta getirmeye çalışıyor. Böyle olmamasını temenni ediyorum. Bizim işimiz yeşil sahada çarpışmak ve orada birbirimizi yenmeye çalışmak."

"HANGİSİ DOĞRU ALİ BEY?"

"Ali Koç'un sözleri TFF ile alakalı. Bu soruları, TFF'ye de sormanız lazım. Ali Koç ile sürekli Kulüpler Birliği'nde görüşüyoruz. Orada kullandığı ifadelerle, dünkü yayındaki ifadeleri arasında çelişki var! Hangisi doğru? Kulüpler Birliği Başkanı olarak kucaklayıcı olmalı."

"GÖREVİNİZLE BAĞDAŞMIYOR"

"Bazı kulüplerin FETÖ ile ilişkisini devam ettiğini söylemeniz, yaptığınız görev ile bağdaşmıyor."

"BU TERKEDİLME"

"Futbolda sözlerine alıştık. Daha ikinci maçtan sonra benzer ifadeler kullanıldı. Trabzonspor maçından sonra ben de konuştum ama o günkü durumda o açıklamalara gereksinim vardı. Sayın başkan, hakemler, VAR'ı, TFF'yi ön plana alıp baskı uygulama çabasında. Artık bu terkedilmeli. Cumhuriyetin 100. yılında barış olmalı."

Ali Koç'tan hakemler için flaş iddia! İsim vererek tek tek açıkladıAli Koç'tan hakemler için flaş iddia! İsim vererek tek tek açıkladı

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Kartal 6 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç federasyonu eleştirmiş.Dursun Özbek federasyinunun avukatı mi?
    Cevapla
  • Farozlu61 6 ay önce Şikayet Et
    Ali senin derdin futbol değil, başarı değil, kulübe bişeyler katmak değil. Senin derdin devlete eli cebinde meydan okumak, hükümete istifa diye tezahürat yaptırıp düşmanlık etmek ve insanların arasına kin ve nefret sokmaya çalışmak. Masken düştü artık yalı çocuğu
    Cevapla
  • Ümit 6 ay önce Şikayet Et
    gs başkanı ne yazık ki haklı bir fbli olarak boynuzlu malum kişinin gezi olaylarında ne yaptığını gayet net hatırlıyorum tv ve internetteki reklamlarıyla nasıl desteklediğini bu da yetmezmiş gibi otelinin altını teröristlerin hizmetine sunmasını da unutmayacağız. Cumhurbaşkanımızı tehditleri aşağılamaları eli cebinde yanında durması hepsi kasıtlı
    Cevapla
  • Angara lı 6 ay önce Şikayet Et
    koç efendi efendilerinden talimat almış GEZİCİLERE nasıl otelin altında hizmet verdiyse şimde de futbol dan KAOS yaratmak için elinden geleni yapıyor yok eskiye dönük şampiyonluklar ,formalara 5 yıldız takmalar, yönetmelikte olmayan stad ismini değiştirmek , eğer bunları ülkeyi kaosa sokmak için yapıyorsan sonun ağbin gibi olsun
    Cevapla
  • bir deli 6 ay önce Şikayet Et
    Bu fenerlilerin ne kuyruk acısı var mış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle