Kulüpler Birliği'nde Dursun Özbek'i ayakta alkışladılar!

Sabah Gazetesi'nden Murat Özbostan, bugünkü köşe yazısında, Kulüpler Birliği'nde yaşanan tarihi anları kaleme aldı.

Kulüpler Birliği'nde Dursun Özbek'i ayakta alkışladılar!
Kulüpler Birliği'nde Dursun Özbek'i ayakta alkışladılar!
GİRİŞ 05.10.2023 10:26 GÜNCELLEME 05.10.2023 10:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Sabah Gazetesi'nden Murat Özbostan, bugünkü köşe yazısında, Kulüpler Birliği'nde yaşanan tarihi anları kaleme aldı.

İşte zirvede yaşananlara ait detaylar:

"G.SARAY'A ALKIŞ TUFANI"

Vakfın Başkanı Ali Koç ve zirveye katılan tüm kulüpler, sarı-kırmızılı takımı, M.United karşısındaki tarihi zaferden dolayı ayakta alkışlayıp Özbek'e gururlu anlar yaşattı...

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Uzun bir aradan sonra toplantıya katılan sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, alkışlarla karşılandı. Özbek, daha sonra Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç ve katılımcı başkanlar tarafından tebrik edildi. Bu jest karşısında oldukça mutlu olan ve duygusal anlar yaşayan G.Saray'ın başkanı, kendisini ayakta alkışlayan mevkidaşlarına teşekkür etti.

"BAŞARIYA İHTİYAÇ VAR"

Dursun Özbek'in de "Hepimiz Türkiye'nin başarısı için çalışıyoruz. Ülke futbolunun böyle başarılara ihtiyacı çok. Şu ana kadar Avrupa'da mücadele eden takımlar olarak UEFA ülke puanına önemli katkılar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz."

F.BAHÇE VE BEŞİKTAŞ SÖZÜ

"Ülkemizi dışarıda temsil eden her kulüp, bunu yarış olarak değerlendirmeli. Ben de Fenerbahçe ve Beşiktaş'a huzurlarınızda başarılar diliyorum" dediği öğrenildi.

ZİRVEDE NELER KONUŞULDU?

Topluntıda ayrıca Ali Koç'un başkanlığında gündeme dair konular konuşuldu. Son haftalardaki hakem performansı, yakın zamanda yapılacak olan yayın ihalesi, yeni tüzük tadilatları sonrası kulüplerin işleyişiyle ilgili konular enine boyuna masaya yatırıldı. Özellikle yayın ihalesinde alınacak rolle ilgili olarak bir çalışma grubunun oluşturulması kararı alındı. Ayrıca son zamanlarda kamuoyunda gündeme gelen play-off konusunda da fikir alışverişi yapıldığı bildirildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Cimilli iboo 6 ay önce Şikayet Et
    Beyni yok fikri var oli goçun saygısızlığı Bakın kendisinden yaşça büyük insanlarının yanında nasıl poz veriyor. Bu saygısızlıktanda öte para ve kibirin hadsizliği.
    Cevapla
  • Tamer 6 ay önce Şikayet Et
    Futbolumuzun değerinin artması için avrupada başarılı olmak zorundayız. Bu bilinci tüm futbolseverlere yerleştirmeliyiz. Güzel tablo olmuş hepsini tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • atakan76 6 ay önce Şikayet Et
    Heyttt başkanların en güzeli Ali Koç, yemin ederim diğerleri yanında maraba gibi kalıyor, harçlık dağıt biraz, neden hep en büyük ve karizma başkanlar Fenerbahçe'den çıkar anlamam.
    Cevapla
  • Ahmet yelbakan 6 ay önce Şikayet Et
    Evlat başkanınız ayakta dursun özbeyi alkışlıyor tam cahilsin bu seneki aldığınız yıldızlar galatasarayı takip edip artanları aldınız
    Cevapla
  • Avrupa fatihi 6 ay önce Şikayet Et
    Ha ha ha neden o büyük başkanlar hiç başarılı olamıyor sen bunu düşün bence
    Cevapla
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    helal olsun siz böyle yaparak örnek oldunuz bir ve beraber olmalıyız
    Cevapla
  • Anadolu 6 ay önce Şikayet Et
    Bizim için aslolan milli takımlarımızdır futbol dahi olsa bütün branşlar için ulasal başarıya önem vermeliyiz yerli sporcular yetiştirmeliyiz. O zaman gurur duyabiliriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle