Maurizio Sarri: Galatasaray istedi, bırakmadık

Lazio teknik direktörü Maurizio Sarri, Lazio'nun Torino ile oynadığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Transfer sorularına da yanıt veren tecrübeli teknik adam, Galatasaray'ın Matias Vecino'ya ilgisini doğruladı.

Maurizio Sarri: Galatasaray istedi, bırakmadık
Maurizio Sarri: Galatasaray istedi, bırakmadık
GİRİŞ 28.09.2023 16:50 GÜNCELLEME 28.09.2023 17:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'nın 6. hafta mücadelesinde Torino ile karşılaşan Lazio'da teknik direktör Maurizio Sarri maç sonrası DAZN'a açıklamalarda bulundu.

Sarri, Torino'ya karşı alınan 2-0'lık galibiyetin ardından takımının gollerinden birini atan Matias Vecino için transfer itirafında bulundu.

Tecrübeli teknik adam, Sarı-kırmızılı ekibin Vecino'yla ilgilendiğini fakat transferin olumlu sonuçlanmadığını belirterek, ''Galatasaray'ın bir ilgisi vardı ama İtalya'da transfer dönemi kapalı olduğu için bunu dikkate almadık. Beni aradı ve ben de ona bunun mümkün olmadığını söyledim. O da 'Tamam' diyerek telefonu kapattı." ifadelerini kullandı.

Lazio formasıyla bu sezon 5 karşılaşmada süre alan Matias Vecino, 1 gollük performans sergiledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • GSli 7 ay önce Şikayet Et
    Bırakın bu ayakları.İtalyada net 500 bin euro alan futbolcuya GS 2.5 milyon euro para verecekti.3.2 de bonservis bedeli verilecekti.Asıl bu transferi isteyenlerin sorgulanması lazım.Taraftar haklı.
    Cevapla
  • fenerlisiniz 7 ay önce Şikayet Et
    yaşı 37 olanlar var ona dersin
    Cevapla
  • fenerlisiniz 7 ay önce Şikayet Et
    mesele o zaman medyanın tamamı taraftar aldırmadı diye haber yapmışlardı oysa yalanmış sarri ben göndermedim diye açıklama yaptı adamı oynatıyor da ondan nokta adam golcü değil ön libero arkadaş gol kralı olmayacak herhalde
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Çok değerli bir futbolcu olduğu için ligde 6 maçın 4 de oyuna sonrada oyna girip 169 oynamış gol 0 asist 0 g.saray nasıl bu futbolcuyu alamadı yaşıda 32 vah vah
    Cevapla
  • talat 7 ay önce Şikayet Et
    bu adam endombili den daha verimliydi. taraftar akılsızlık yaptı. şimdi bekleyelim koca totosunu eritsin diye. maalesef berbat bir transfer politikası oldu bu sefer.
    Cevapla
  • Sakin 7 ay önce Şikayet Et
    Fener gs dan geçen yıl ders aldı ve daha iyi transferler yaptı Tabi Arda'yı kakalamaları büyük avantaj sağlamadıda değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle