Moussa Sissoko için flaş Galatasaray iddiası!

Fransız basını, Galatasaray'ın Moussa Sissoko için devrede olduğunu ve deneyimli orta sahanın sarı-kırmızılılarda forma giymek istediğini belirtti.

GİRİŞ 26.08.2023 11:11 GÜNCELLEME 26.08.2023 11:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak için transferde harekete geçti. Orta saha bölgesinde çeşitlilik isteyen Okan Buruk, yönetime önceliğini iletti. Bu sezon 3 kulvarda yoğun maç trafiğini düşünen yönetim orta sahada alternatifli bir kadro kurmak istiyor. Sarı-kırmızılılar peş peşe yıldız isimlere imza attırırken, Galatasaray ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

MOUSSA SISSOKO SESLERİ

Fransız medyası, Nantes'ın orta sahadaki yıldızı Moussa Sissoko için Galatasaray'ın devrede olduğunu duyurdu.

Nantes'in yollarını ayırmak istediği 34 yaşındaki futbolcunun Cimbom'a gelmeye hazır olduğu belirtildi. Yönetim bu transferi çok düşük bir maliyetle gerçekleştirmek istiyor.

BAŞAKŞEHİR'İN DE GÜNDEMİNDEYDİ

Fransa Milli Takımı'nda 71 kez forma giyen Sissoko bir ara Başakşehir'in de gündemindeydi. Nantes'te 44 maça çıkan yıldız orta saha oyuncusu 2 gol katkısı sağladı.

KARİYERİ

Sissoko kariyerinde Toulouse, Newcastle United, Tottenham, Watford ve Nantes formaları giydi. 34 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu güçlü fiziği ve ileriye top taşımasıyla dikkat çekiyor. Kulübüyle 30 Haziran 2024 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Fransız orta saha oyuncusunun piyasa değeri 2,5 milyon euro olarak gösteriliyor. Sissoko 2016 yılında Newcastle United'den Tottenham'a 35 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

MOUSSA SISSOKO KİMDİR?

Nantes takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Moussa Sissoko, 16 Ağustos 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir. 187 cm boyunda ve 91 kilo olan Moussa Sissoko, Sağ ayağını kullanmaktadır.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Akin 8 ay önce Şikayet Et
    34 çok genç en az 50 olunca almalı. Hem de karın tokluğuna çalışır.
    Cevapla
  • Sakin 8 ay önce Şikayet Et
    Öbür sezona ancak yetişir transferler
    Cevapla
  • kahremen 8 ay önce Şikayet Et
    İhtiyarmış bunu fb alsın
    Cevapla
  • net 8 ay önce Şikayet Et
    nantes de bile yedek boşversenize
    Cevapla
  • Galatasaraylı 8 ay önce Şikayet Et
    34 yaş gayet iyi u35 de oynar, gelecek vadediyor, kesinlikle gelsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle