Ramos transferinde sürpriz gelişme! Victor Nelsson detayı

Sergio Ramos'u kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın, İspanyol stoperin menajerine teklifini sunduğu belirtildi.

Ramos transferinde sürpriz gelişme! Victor Nelsson detayı
Ramos transferinde sürpriz gelişme! Victor Nelsson detayı
GİRİŞ 24.08.2023 19:18 GÜNCELLEME 24.08.2023 19:18
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Sergio Ramos ile yaptığı transfer görüşmelerinin durma noktasına geldiği ileri sürüldü.

Transfer sekteye uğradı

İspanyol gazetesi AS'ın haberine göre; Ramos'un sarı kırmızılı takımla müzakereleri son günlerde olumlu şekilde ilerliyordu ancak transfer operasyonu bir anda sekteye uğradı.

Erden Timur yeni bir teklif sundu

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Galatasaray'ın yeni Küresel İşe Alma ve Strateji Direktörü Francis Cagigao, İspanyol stoperin kardeşi ve menajeri olan Rene Ramos ile kurduğu temaslarda; yıllık net 6 milyon Euro ücret ile bireysel ve takım performansına bağlı bonuslardan oluşan bir teklif sundu.

Kısa süre içinde yanıt vermesini bekliyorlar

Haber detayında, yıldız futbolcu bu teklife sıcak bakmasa da sarı kırmızılı yöneticilerin Sergio Ramos'tan kısa süre içinde yanıt beklediği vurgulandı.

Premier Lig'den üst düzey stoper düşünülüyor

Ancak olumlu bir geri dönüş almama ihtimalini yüksek bulan Timur ve Cagigao'nun bu nedenle İngiltere Premier Lig takımında oynayan üst düzey bir stoperin transferi için görüşme yapmayı planladığı belirtildi.

Victor Nelssom detayı

İtalya ve İngiltere'den teklifler alan Victor Nelsson'un ayrılmasının neredeyse kesin olduğu iddia edilirken, sarı kırmızılıların bu nedenle Danimarkalı futbolcunun yerine Sergio Ramos olmasa bile bir stoper almak zorunda olduğu ileri sürüldü.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 18
  • Y.saraç 8 ay önce Şikayet Et
    Hayır ramos olmaz
    Cevapla
  • Y.saraç 8 ay önce Şikayet Et
    Gs cekemeyenler yazıklar olsun
    Cevapla
  • Kobra 8 ay önce Şikayet Et
    Fener bahçe alyor kırklıkları Galatasaray alıncamı laf söz oluyor hayırdır herkes alsın rahat bırakın takımları niye Avrupa da kötmü gittiler ha kırklıklarda oynuyorlar ortada hakkını vermek lazım
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Şimdi 10 milyon euro maaş verip 5 versik razı ettik diye getirirler, sonra da büyük iş başardık diye övünürler. Kulüpler batmış kimin umrunda.
    Cevapla
  • Y.saraç 8 ay önce Şikayet Et
    Gs türkiyeniñ en büyüķ takımı şampiyonlar ligi kupası galatasarayın olack göreceğiz
    Cevapla
  • Svs58 8 ay önce Şikayet Et
    Yuhhhh .. Eğer doğru ise,bu milli bir ihanettir..O paralar kimlerin alın teri, harçlığı,haftalığı bay Timurrrr ve GS yöneticileri,sayın kıymetli Okan hocaaaa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle