Ramos'un Galatasaray'dan talepleri belli oldu!

Sergio Ramos bir süredir peşinde olan Galatasaray'a taleplerini iletti. 2+1 yıllık sözleşme isteyen 37 yaşındaki stoper, 5-6 milyon euro maaş ve 2.5 milyon euro ise imza parası istiyor.

Ramos'un Galatasaray'dan talepleri belli oldu!
Ramos'un Galatasaray'dan talepleri belli oldu!
GİRİŞ 15.08.2023 18:00 GÜNCELLEME 15.08.2023 18:00
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Sergio Ramos ile temaslarını sıklaştırdı. Sarı-kırmızılıların, 1 yıllık sözleşme imzalamak istediği 37 yaşındaki savunmacı 2+1 yıllık kontrat istiyor. İspanyol savunmacı ayrıca maaş talebini de Galatasaray cephesine bildirdi.

5-6 MİLYON EURO MAAŞ İSTİYOR

beIN Sports'ta yer alan habere göre; Sergio Ramos, Galatasaray'dan 2+1 yıllık sözleşme ve 5-6 milyon euro maaş istedi. İspanyol savunmacı ayrıca 2.5 milyon euro da imza parası istiyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KOZUNU KULLANIYORLAR

Suudi Arabistan takımlarının da peşinde olduğu Ramos için Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kozunu kullanıyor. İspanyol savunmacıya Avrupa'da oynama imkanı tanıyacak olan sarı-kırmızılılar, serbest statüde olan Ramos ile görüşmelerini sürdürüyor.

KAYNAK: HABERLER.COM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 79
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    con cona bak sen
    Cevapla
  • Hasan 8 ay önce Şikayet Et
    37 yaşındaki oyuncuya bu kadar para verilirse geçekten yazık yazık olur.birde beyefendinin şartları varmış.sanki 18'inde
    Cevapla
  • Yorumcu 8 ay önce Şikayet Et
    Piyar çalışması denir buna bazen aldığın şeyin ismi önemlidir,verdiğin para değil
    Cevapla
  • Tayfun 8 ay önce Şikayet Et
    Popesku..bu kezde şampiyonlar ligini alırız
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 8 ay önce Şikayet Et
    Motuk bu gerek yok son voleyi vurmanın peşinde parayı alıp yatacak gerek yok.
    Cevapla
  • CAN BAR 8 ay önce Şikayet Et
    Sakın diyorum aman haaaaa Boş verin fener dzekoyu aldı bizde illa 37 lik dede alnayalım Futbol nir ticaretse bu batık nir alış olur yazık günah vallahide yazık olur Yav babane sanki benden çıkıyor parası alın alın hatta kaleyede buffonu alın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle